reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Ja juz wszystkie niezbędne badania mam za sobą. Dziś odbieram wynik na posiew. Wyniki wygladają ok.:tak: :tak:

JMM - podświadomy stres?:confused: Coś w tym jest.:tak: Ogólnie czuje się nadal wyśmienicie:-)

a u mnie cisza już od tygodnia:baffled:
/No to uważaj !!! :szok:
będziesz następna do rozdwojenia, bo ponoć maluszki przed porodem troche sie uspokajają :tak::tak::-D
Sądząc po Twoim suwaczku - myślę że rozdwoisz sie nam do końca tego tygodnia :laugh2: (ciekawe czy sie sprawdzi moje proroctwo;-))

Moja malutka spokojniejsza niż ostatnio ale daje w miarę równomiernie (głównie w żebra i to w nocy):baffled::wściekła/y:

Słyszałyście o tym wcześniaczku urodzonym w 21tc??

24 października 2006 roku w szpitalu Baptist Childrens w Miami przyszedł na świat rekordowy wcześniak. Urodzona po 21 tygodniach i sześciu dniach ciąży Amillia Taylor, ważyła zaledwie 280 gramów przy 24 centymetrach wzrostu. Po czterech miesiącach na oddziale intensywnej opieki dla noworodków, została wypisana do domu.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8740047&rfbawp=1171987758.678&ticaid=1341a

Słyszałyście o tym wcześniaczku urodzonym w 21tc??

24 października 2006 roku w szpitalu Baptist Childrens w Miami przyszedł na świat rekordowy wcześniak. Urodzona po 21 tygodniach i sześciu dniach ciąży Amillia Taylor, ważyła zaledwie 280 gramów przy 24 centymetrach wzrostu. Po czterech miesiącach na oddziale intensywnej opieki dla noworodków, została wypisana do domu.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8740047&rfbawp=1171987758.678&ticaid=1341a

Cuda się jednak zdarzają:happy: :-) :happy:

W "Faktach" na TVN pokazywali tą kruszynkę :szok::szok: Jak przyszła na świat była podobno wielkości dłoni :tak:
Dzielna mała. Tak leciutkiego wcześniaka ponoć jeszcze nie było. Już sama oddycha, miała tylko taką rurkę przy nosku...:-)

No i za wcześnie sie cieszyłam. Okazało się, że mam jakąś bakterię. Musze brać antybiotyk i dodatkowe tabletki dopochwowe:no: Nie wiem jeszcze co to za świństwo (jutro gino ma mi wynik przefaksować do domu, bo bakteria nadal rośnie:baffled: ). Jednak miałam przeczucie obgryzając te pazury:baffled: I teraz przyznaję szczerze, że się boję!:eek:

Nie denerwuj sie Magda:-)
Poczekaj aż wszystko sie wyjaśni. Może ta bakteria nie jest aż tak groźna a stres na pewno Ci teraz w niczym nie pomoże:no:
Trzymam kciuki za wyniki :tak:

reklama
Do góry