reklama
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
sluchajcie,podobno(tzn napewno)sa takie pasy na brzuch, ale nie te ozdobne tylko takie, ktore podtrzymuja brzuszek i krzyz i powoduja ze brzuszek ladnie rosnie i sie prezentuje, jets taki zgrabny i ladny!macie cos takiego?ja nigdzie nie moge tego znalezc!
debiutantka
Marcówka 2007
Bogda ja też nic nie czuję, tzn. parę razy miałam jakieś "zwidy" ale to chyba nie to. Mój mąż mówi, że panikuję bo tu i ówdzie piszą, że ok. 20-22 tc zaczyna się czuć ruchy i tak też mówiły znajome. No ale Marcóweczki już się cieszą z ruchów więc też by się chciało poczuć....
Czarodziejka
Fanka BB :)
Debiutantka - nie ma sie co sugerowac...każda kobieta moze w innym czasie poczuc ruchy....zreszta czesto tak jest ze dzidzius kopie a mama nie rozpoznaje ze to ruchy....dopiero jak zaczyna sie powtarzac....
............pamiętam jak ja panikowalam,że inne dziewczyny już czują a ja.....chyba nic...i tak w 18 tygodniu zaczelam czuc male mizianko....na poczatku identyfikowalam to jako gazy czy perystaltyke jelit ale zbyt czesto zaczelo sie to powtarzac i skojarzylam ze to nasze maleństwo skika.....
Poza tym czytalam ze kobiety szczuplejsze mogą wczesniej poczuc dzidziusia......zreszta co tu duzo gadac - nie martw sie tylko spokojnie czekaj....napewno maluszek w koncu da znac.........
Zobaczysz ze jeszcze nie jedną noc nie przespisz bo dzidzius bedzie tak kopał.....
............pamiętam jak ja panikowalam,że inne dziewczyny już czują a ja.....chyba nic...i tak w 18 tygodniu zaczelam czuc male mizianko....na poczatku identyfikowalam to jako gazy czy perystaltyke jelit ale zbyt czesto zaczelo sie to powtarzac i skojarzylam ze to nasze maleństwo skika.....
Poza tym czytalam ze kobiety szczuplejsze mogą wczesniej poczuc dzidziusia......zreszta co tu duzo gadac - nie martw sie tylko spokojnie czekaj....napewno maluszek w koncu da znac.........
Zobaczysz ze jeszcze nie jedną noc nie przespisz bo dzidzius bedzie tak kopał.....
Lajla83
Fanka BB :)
ja mam takie bóle przy np. przeciąganiu się, ale to jest raczej takie ukłucie pytałam sie lekarza i powiedział że to macica się rozciąga:-) dwa raz w nocy zdażyło się że bół w dole brzusia był dość mocny i trwał kilka sekund i nie wiem od czego jest miałam kiedyś taki dzień że jak jechałam samochodem i w dziurę wjechałam (nawet taką małą) to czułam takie ucisk w dole brzucha, ale bardziej tak jakby na pęcherz sama nie wiem naszczęści już jest ok
debiutantka
Marcówka 2007
Czarodziejka dzieki za pocieszenie . Ja wiem,ze tak jest ale pomimo tego panikuję jak to ja .
I tez doszlam do wniosku, ze szczuplaki to szybciej czują a ja nie jestem szczuplak więc może mam tłuszczową amortyzację . A Ty juz widzę lada moment będziesz mieć Maluszka na świecie .
I tez doszlam do wniosku, ze szczuplaki to szybciej czują a ja nie jestem szczuplak więc może mam tłuszczową amortyzację . A Ty juz widzę lada moment będziesz mieć Maluszka na świecie .
reklama
debiutantka
Marcówka 2007
A mnie z kolei czasem po porządnym kichnięciu coś zakłuje w brzuchu ale to pewnie od jakiegoś naglego naciągnięcia mięśni.
W ogóle to zauważyłam, że jak się śmieję to mi się dziwnie kurczy brzuch i dzieciak ma wtedy chyba niezłą karuzelę . Mam nadzieję, że kiedyś nie wypomni matce, że mu młynek robiła .
W ogóle to zauważyłam, że jak się śmieję to mi się dziwnie kurczy brzuch i dzieciak ma wtedy chyba niezłą karuzelę . Mam nadzieję, że kiedyś nie wypomni matce, że mu młynek robiła .