reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

a ja zrobiłam wczoraj wyniki znów spadły mi płytkido 77 :-( po niedzieli pójdę do lekarza bo napewno położy mnie do szpitala a jakoś mi się nie uśmiecha leżeć przez niedzielę. Jeszcze w poniedziałek powtórzę wyniki mocz też mi zły wyszedł:-(
no i w związkiu z tym całe samopoczucie do luftuuuuuuuuuuu

reklama
WESOLYCH WALENTYNEK MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja, jak narazie, caly dzien spie!zabijam czas!zaczynam czytac i zasypiam, ciekawe co bede robic w nocy???

ja w nocy spałam jak drzewo:-) nawet nie byłam siku:-) tylko rano o 8 obudzili mnie sąsiedzi:wściekła/y: mieszka nad nami taka staruszka 93 lata z synem i ona jest głucha:szok: strasznie głośno coś do niej mówił akurat musiał nad naszą sypialnią:wściekła/y:
acha dodam że swego czasu babcia od 6 rano nałogowo słuchała radia maryja naszczęście mąż wpadł na pomysł i uszczelnił rurki z pionu:tak: i teraz nie odczuwam że codziennie jest niedziela:-D

A ja kolejną noc nie mogę spać. Całą noc mam skurcze:wściekła/y: , z kilku minutowymi przerwami. Do tego zaraz zaczynają mnie boleć plecy. Całą noc się kręcę, a mąż straszy mnie:-D , że będę spała sama. No cóż, wcale mu się nie dziwię. Poprzedniej nocy kazałam mu wciągnąć na łóżko fotel Fatty (taki ze steropianem w środku), żebym mogła podłożyć go sobie pod nogi. Po godzinie wyrzuciłam fotel z łóżka, bo zaczęły mnie boleć kolana :-D , a w nocy znów go wciągnęłam i tak do rana. A mój biedny mąż odsunął już łóżko od ściany, bo jest mu z nami ciasno.:tak:

Może znacie jakieś sprawdzone sposoby na puchnięcie nóg, rąk... fotel niestety nie pomaga:laugh2:

najpierw nie zatrybiłam żartu :eek:
ale po chwili.... jak na blondynke przystało :eek::-D:-D:-D
hehe, to w sumie nie miał być żart :-D Ale fajnie wyszło :-D :-D Zażartowałam nie wiedząc o tym :-D

Bliźnięta jednojajowe są zawsze tej samej płci :tak: A to dlatego, że jeden plemnik łączy się z jednym jajeczkiem i potem w czasie podziałów jajeczko (a raczej już zygota) rozpada się na dwie identyczne części :tak: Bliźniaki jednojajowe mają taki sam zestaw chromosomów, tzn. genetycznie są identyczni :happy:

A mnie boli brzuszek:sick: Nawet nospa nie pomaga, myślałam, że to wczorajsze rybki mnie jeszcze trzymają ale intuicja podpowiada mi coś innego:eek: hmmm

Ewa ja nie puchnę ale może inne dziewczyny coś podpowiedzą;-)
Julia - ale łykasz żelazo jeszcze? Bo ja 2xdziennie Ferrograd i wyniki się poprawiły. Lekarz kazał mi to brać do końca!

reklama
Jak byłam na spacerku z psami to dwa razy tak mnie zakłuło w okolicy wyrostka (chyba :eek:), że aż mnie przygięło do ziemi :eek:
Skurczy - zero.
Puchnięcie - niewielkie stóp.. Pomaga odstawienie soli - tylko takie jałowe jedzenie mi nie smakuje :baffled: No, ale cóż... do końca niedaleko ;-)

Do góry