reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Melanie moze Pariska cie oszczedzi i sie oduczy wstawania w nocy na papu

dobrze by bylo bo bbidulo padniesz raz do jednego wstawac a za chile do drugiego dzieciaczka:szok:

jeszcze dzieci mają tate, nie ? ;-)
ale jestem jak najbardziej za tym, zeby Pariska już nie dojadała w nocy :-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Miloku a jakiegoś tak zwanego prywatnego lekarza tam nie ma, zeby mu zapłacić kase i się bardziej TOBĄ zainteresował? Albo my mamy takie polskie wyobrażenie że jak coś nie tak to od razu zostawiają w szpitalu i decydują sie szybko na cesarke. Koleżanka z Holandii mi pisze ze tam tez normalne ze ciąża i poród są traktowane tak naturalnie jak katar....:baffled:

O! w 100 % popieram, ja dziś powiedziałam koleżance że jak Borysek sie urodzi to pędzę na zakupy wiosenne do Krakowa, zeby miedzy innymi normalne dzinsy sobie kupić :-) A ona na to: Ale jak ? A Borysek? A ja to samo: Borysek ma przecież tatusia, babcie i ciotki !:happy:

wiecie co? zbliża sie noc, zaraz będę w końcu musiała iść spać i aż sie boje :baffled::baffled::szok:
nadchodzi zgaga, ostatnio budze sie z niesamowitym bólem kręgosłupa, godziny mijają zanim w ogóle wygodnie sie ułoże. Małej ostatnio jakoś odwala - macha łapkami (siostra sie śmieje że córka idzie w ślady mamy i dyryguje :-Di nie mogę nóg podkurczyć :-(
często budze sie (nie tylko na siusiu) z bólem brzucha, pachwin i nóg:sick:
ech....
musiałam sobie ponarzekać
ups ale to chyba nie ten wątek :baffled:

ale jestem jak najbardziej za tym, zeby Pariska już nie dojadała w nocy :-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no tak tak

tate tez maj ale podejrzewam ze to i tak mamy czesciej wstaja do dzieciaczkow bo im to instynkt podpowiada

a tata sie tego musi nauczyc
przynajmiej tak mi sie narazie wydaje
jak to jest naprawde sprawdze za pare tygodni

reklama
no problem w tym ze nie ma takiego prywatnego

juz wypytywalam o to zeby sie przebadac porzadnie

moze gdzies w innym miescie jest ale w mojej malej miescienie brak

ale tez licze na to ze wszystko jest oki i poprostu uzbrajam sie w cierpliwosc i gleboko oddycham

ale ide jutro do poloznej znowu i posiedze tam troche dluzej bo musze sobei z nia powaznie porozmawiac
niech sie boi

Do góry