reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Debiutantko, u mnie marzec sie wziol stad, ze lekarz mi okreslil 4 marca z usg, ale z moich wyliczen wychodzil zawsze luty!no i pewnie w lutym urodze!mysle, ze jeszcze tydzien,poltora!
ale chyba nie wypedzicie mnie z marcowek???

reklama
o rany, Roksi, to moze to juz TO??moze to jednak byl jakis skurcz?
U mnie po tej mega czekoladzie wczoraj zadnej zgagi nie bylo!szok!a jednak!

Hehehe Bogda ja nie miałam na myśli żadnego wypędzania tylko z czystej ciekawości pytałam bo mi się cyferki nie zgadzały :). Poza tym ja sama podejrzewam, że mnie też by trzeba było z marcówek wygonić bo coś czuję, że nie dotrwam marca...

wiecie co? okazalo sie ze nie dostaniemy rodzinnego, bo ZA BOGGACI jestesmy !!
wzieli dochody miesieczne z 2005 + z 2006. DOdali je do siebie i powiedzieli ze przekraczamy o 180pln !!!!!!
K!@#$% tylko ja nie mam takich dochodów. teraz mam policzyli podwojnie i zadowoleni. myslalam ze mnie szlak trafi,. Tyle biegalam za tymi papierami a pani powiedziala NIE. myslalam ze sie poplacze tam.

grrr...... niech ich szlag...
BOGDA u mnie tez ginka wpisala w karte 1 marca a mi wychodzi wczesniej :) zreszta ten sam termin sobie wybralysmy na suwaczku :) 14 dni i ani dnia dłużej...

przeżyłam w nocy jakiś horror:-( poszłam spać ok północy zanim się połozyłam byłam siku w łazience jak wychodziłam coś mnie dziwnie zakuło w dole brzusia:szok: ale do sypialni mam dwa kroki więc szybko do łóżka spać:tak: gdzieś ok 1:30 obudził mnie potworny ból brzucha:szok: ale to taki że zwijałam się na łóżku:wściekła/y: zimne poty na przemian z uderzeniami ciepła i ból w kręgosłupie :szok: poprostu nie wiedziałam co się dzieje i co robić:confused:
skurczy jako takich nie czułam ale ten ból był okropny i tak mocy że łzy mi leciały po ok pół godziny zasnełam i spałam do rana
miałam dzisiaj wybrać się na małe zakupy dla córci ale nigdzie nie wychodze z domu sama:no:

No to Roksi23 witam w "klubie" ja mialam podobny horror noc wcześniej ale dzis pomimo strachu przed kolejną nocą było lepiej. Tzn. wieczorem też się pobeczałam z bólu jak mnie Młody "parł na wyjście" ale spalam z nogami i pupą na poduszkach i jakoś przeżyłam.

A co do wychodzenia z domu to ja już pieszo się nie wybieram, jeśli juz to samochodem i z mężem (tak na wszelki wypadek).

mnie ciagle mdli, a takie skurcze z dreszczami to przedwczoraj wieczorem mialam, i biegunka i mdlosci raaany myslalam ze zejde Nospe szybko wzielam, jakos przeszlo, ale mdlosci mam ciagle. Drazni mnie to, dzis jak czekalam w aucie pod przedszkolem to od tych drgan na zapalonym silniku to myslalam ze sie pozygam, musialam wysiasc. macie takie mdlosci???

No to Roksi23 witam w "klubie" ja mialam podobny horror noc wcześniej ale dzis pomimo strachu przed kolejną nocą było lepiej. Tzn. wieczorem też się pobeczałam z bólu jak mnie Młody "parł na wyjście" ale spalam z nogami i pupą na poduszkach i jakoś przeżyłam.

A co do wychodzenia z domu to ja już pieszo się nie wybieram, jeśli juz to samochodem i z mężem (tak na wszelki wypadek).
ja na wszeliki wypadek idę spakowac torbę na si bo jak pomyślę że będe musiała w takich męczarniach zastanawiać się co jeszcze mi jest potrzebne... a może mała się wkurzyła bo wczoraj nakryłam łóżeczko kocykiem żeby się nie kurzyło:-D i dlatego dałam mamie popalic w nocy:-D

reklama
Roksi23 moja torba to się już zdążyła zakurzyć bo ją spakowałam jak koleżanka z tym samym terminem urodizła wcześniaka ;). Ale muszę przejrzeć co tam mam bo już zapomniałam, poza tym mąż mi parę rzeczy dokładał.

Do góry