reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
niom ;-) jest nam coraz ciężej fizycznie (wygibasy i nasza waga) i psychicznie (ach to czekanie!!):happy:
ale mimo to Debiutantko nie spiesz sie tak ;-):-)
moja mama, jak tak narzekam, mówi że jeszcze zatęsknię za tym stanem kiedy dzidzia była w moim brzuchu :-D:-D:-D

ale sie dzisiaj objadlismy!obiadek i przed chwilka cala tabliczka(ta wielka)czekolady z orzeszkami i rodzynkami!ale badzie zgagucha...........
Ja Was dziewczyny nie rozumiem :szok:;-)
z jednej strony narzekacie na zgage z drugiej fundujecie sobie góóóóre słodkiego :eek:, biedne Wasze jelitka:laugh2:
ja wcinam rodzynki. Też słodkie ale zgagi nie ma po nich :-p:-p:tak:

JustineMyMind moja też mi dzis powiedziała coś podobnego ;). A ja jej na to, że jak już dziecko będzie "na zewnątrz" to zawsze mogę wyjśc z domu a teraz to jest niemożliwe (tzn. wyjście bez niego ;) ), co ona skwitowała "no zobaczymy...:).

ja dzisiaj milam ciezka nocke

pol nocy wymiotowalam i zle sie czulam
nie wiem czemu ale na szczescie przeszlo

a z ta zgaga to justin nie muszisz tego rozumiec poprostu czasem jest ochota na cos czego nie mozna mimi ze wie sie ze to zaszkodzi

a jeszcze dodatkowo zakazany owoc lepiej smakuje:tak: :tak: :tak:

ja mam zgage juz chyba po wszytskim i zamiast oddychac lepiej to wrecz przeciwnie mi sie gorzej oddycha
moze sparawca tego jest wysoki cisnienie
dzisiaj znowu 150/90:-( :no:

ja tez bym wolala,zeby malutka byla juz na swiecie z nami!i mam takie marzenie, o kt. juz chyba pisalam, zeby wcisnac sie w swoje jeans'iki i zasnac na wznak!o tym marze najbardziej!narazie za brzuszkiem pewnei nie bede tesknic(bo juz mam go dosc) ale potem pewnie zamarzy mi sie miec taki brzuszek i ruszajaca sie wsrodku kuleczke!

chodzi mi tylko o to że jeśli coś bardzo szkodzi to po co sobie świadomie fundować złe samopoczucie...:confused::eek:
Miloku, nie jesteś sama - mnie też sie ostatnio raczej lepiej nie oddycha:-( a zgage mam nawet po owocach :szok:, mimo to ide sobie zrobić kolacje - przecież coś trzeba jeść:tak:
a Twój lekarz co mówi o tym ciśnieniu? bo to nie dobrze że masz takie wysokie...chyba:baffled:

Mi dzisiaj mała w szyjkę macicy się chyba wpychała, bo aż krzyczałam z bólu :sick:
Ale ja osobiście wolę jeszcze pochodzić trochę w ciąży, w końcu to dopiero zaczął się 38 tydzień i niech mała sobie jeszcze podrośnie...tak dopiero po skończonym 39 tygodniu wydaje mi się, że będzie najbardziej właściwy czas, dlatego uzbrajam się w cierpliwość - to znaczy bardzo się staram, choć słabo mi to wychodzi ;-) :laugh2:

reklama
miloku może przejdź się jutro do położnej twojej, takie ciśnienie naprawdę nie jest dobre, a już szczególnie w ciąży :eek:

Do góry