reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no własnie w czasie ciąży włosy robią się gęste i nie wypadają
Oj, nie każdemu :no: Moje się sporo przerzedziły :baffled: Dlatego nie farbuję, podcięłam tylko ze dwa razy w czasie ciąży.. Poczekam, aż się trochę wzmocnią i wtedy coś z nimi zrobię.. Tylko jeszcze nie wiem, co?? :-D

reklama
Ale mnie tutaj dawno nie było! Muszę nadrobić zaległości, ale przez złe wyniki kompletnie nic mi się nie chciało.
Poza tym ostatnie 2 tygodnie były ferie i komputer oblegały dzieci męża brata.
Na szczęscie wyniki poprawiają mi się i nie musze iść leżeć do szpitala:-) to mnie najbardziej cieszy!!!!!!!

Zaraz poczytam o czym Wy tu ostatnio rozmawiacie i obiecuję na nowo się "wdrożyć":tak:

ja na Boże narodzenie pomalowałam włosy na jakiś tam złoty brąz i narazie póki co włosy misię trzymają mi zaczęły wypadac po pierwszym porodzie a w ciąży to mam dość mocne.
Też chodzi za mną fioletowy kolor a właściwie -oberżyna chyba po porodzie sobie umaluję bo farbę już mam od jakiegoś czasu leży i czeka na półce na odpowiedni moment.:-D

no to Julia bedziemy dwie fioletowe-tylko ja ciagle nie moge sie zdecydowac!chcialabym i niekoniecznie...

dzisiaj wiem ze to grypa zoladkowa
lamie mnie w kosciach nie na zarty
noc mialam z glowy.. przytulalam sie z kibelkiem
masakra :baffled:

wiecie ze z tego wszystkiego mialam skurcze co 5 min :szok:
ale przeszlo...

cos paskudnego

aaaa i z rana wzielo naszego przyjaciela, z ktorym mieszkamy
biedak poszedl taki slaby do pracy :baffled::no:

buu...współczuję Melanie
uważaj na siebie i na synka, zresztą na Pariskę też :yes:

Roksi23 no to zrobiłas tak jak ja :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie wporządku, bo jak juz dzidzia sie urodzi chyba nie bedzie czasu aby isc do fryzjera

a ja właśnie planuję taką wizytę po porodzie :tak:
oczywiście wiadomo nie od razu tylko jakiś czas po
ale mam zamiar iść do dobrego salonu i oddać się w ręce specjalistów - niech coś mi wyczarują na głowie ;-)
a dzidziusiem zajmie się w tym czasie tatuś :-p

Dzięki Agutku
dzisiaj już jest o niebo lepiej
w sumie jestem jak zdrowa tylko, ze słabiutka jeszcze ....

od soboty będę spokojniejsza, bo przylatuje dziewczyna naszego przyjaciela i jakbym zaczęła rodzić, to będzie z kim Pariskę zostawić ;-)
bo jak chorowalam to najbardziej przejmowałam się właśnie tym, że będe musiała rodzić sama :no: a tego bym nie chciała, żeby ten mój dziadu nie widział jak mu sie synek rodzi

jasne :tak:

u nas juz jest tak fajnie, bo wiosna zawitała
pomimo tego, że w nocy potrafi być koło 0 stopni to w dzień bywa ponad 10
i jest super :tak:

ups chyba to nie ten wątek :zawstydzona/y:
ale co tam - brak słońca to też dolegliwość :-)

reklama
Ja mam podobne plany jak Ty Agutek! I żeby sie nie stresować odciągnę trochę mleka dla małego i oddam się fryzjerowi;-) . Ale zrobie tylko kolor, trochę jasnych refleksów. Teraz jestem naturalna, ale wcale mi sie to nie podoba:no: , no i zapuszczam kudełki. :tak:

Do góry