reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Roksi no wasnie tez mi sie tak wydaje wiec poprostu ich unikam
a jak przyjdzi ena nie kiedys pora to ja wtedy je nastrasze

zemsta bedzi eslodka :tak: :tak: :-) :-)

hihi ale jestem wredna co:confused: :-D

reklama
O rany, Miloku - dobrze, że Ci to wykryli!:baffled: Nie czytaj za dużo, bo znając życie załapiesz jeszcze większego stresa:no: . Najważniejsze, że jesteś pod kontrolą lekarzy!:tak: Trzymam kciuki!:happy:

ja narazie sie nie stresuje , bo to chyba nic powarznego :confused: :confused:

tak nprawde to nic nie wiem o jakis zatruciach i wysokim cisnieniu i jakie sa skutki cz czym to grozi

narazie zielona jestem

ae nie bede sonbie tym na noc glowy zawracala

chce noicke przespac spokojnie
jutro cos poszukam i moze sie cos na ten temat dowiem:confused: :baffled:

ale zaskoczona bylam bo przecierz w szpitalu na scanie bylam we czwartek i nic mi nie bylo

albo znowy tak sprawdzili :confused: :baffled: :no:

Zgłaszam nową dolegliwość (ale nie wiem czy to z ciążą ma związek) - wysypało mnie na twarzy. Wczoraj zrobiłam sałatkę owocową (cytrusy, ananas, kiwi , melon, banan) może od tego....? Hmm... ale wcześniej żadne z tych owoców mnie nie uczulało...

Wiem, że cytrusów nie powinno się jeść w okresie karmienia ale może juz je ograniczyc...?? Co o tym myślicie?

tez mam buzie wysypana

i wcinam cytrusy codzinnie koktajl robie

ale nie pomyslalabym e to od owocow

slyszalamz e kiwi maja wypryski leczyc wiec chyba nie o to chodzi

ale za to dodatkowo wiecej wcinam czekoladek i to napewno to powoduje wypryski :baffled: :baffled:

przynajmiej tak mi sie wydaje

No to faktycznie dobrze, że się Tobą Miloku zajęli w tym szpitalu. Chyba już na Marcówkach był temat zatrucia poruszany ale może mi się pokręciło...

A swoją drogą to ciekawa jestem w Polsce też by Cię do domu puścili czy raczej w szpitalu zostawili...?

Znalazłam coś o zatruciu ale nie musisz tego teraz czytać :):

Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum

wkurzyłam sie dzisiaj:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: odwiedziała mnie sąsaidka z córką (10 miesięcy) mała super dziewczynka:tak: włożyłam ją do nosidełka żeby sparwdzić czy pasuje jeszcze na 10 miesięczne dziecko i małej tak się spodobało to nosidełko że sobie w nim leżała :-) jak poszły zauważyłam że mała obgryzła rączkę:szok: :szok: :szok: tzn. mam cztery dziurki po jej zębach:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: to mała rozrabiara nawet nie wiem kiedy to zrobiła:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ups :baffled::baffled::baffled::baffled:

nawet nie wiesz jak Cię doskonale rozumiem
mojej koleżanki synek - 5 miesięcy starszy od Paris, obgryzł nam tą gąbkę na rączce od nosidełka ja sie spotkaliśmy na kawce u znajomych :baffled:

Sorry Miloku ale masz głupie koleżanki bo gdyby seks po ciąży nie dawał przyjemności to na świecie żyliby sami jedynacy a 70% z nich żyłoby w rodzinach rozbitych :szok::-D:-D:-D:-D - głupota:eek::laugh2::laugh2::laugh2:
możesz im tylko współczuć facetów, bezdzietności no i tej głupoty :p
Mnie cały czas boli głowa :sick::-( i wysyfiło mnie na twarzy. Zawsze miałam problemy z cerą ale teraz to przesada - wyglądam jak nastolatka z tymi pryszczami :wściekła/y::-( albo jak muchomor :wściekła/y:
Tak btw to owoce mogą uczulać:baffled: właśnie w ciąży ale nie wiem czy to prawda :no:

reklama
Miloku jak puścili do domu to jest pewnie tak jak mówisz, nic groźnego ...

sama z ciekawości poczytam o co chodzi

odpoczywaj i sie nie stresuj, bo to nie pomoże - ale to już pewnie wiesz ;-)

Do góry