reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

a ja dzisiaj miałam zapowidany dzień piękności:-) byłam u fryzjera na pasemkach, podciełam włosy,odżywiłam i zrobiły mi super masaż głowy:-) mała cały czas siedziała cichutko pewnie była przerażona co mamie robia:szok:
idę się położyć bo w nocy spałam 2 godziny:wściekła/y: to była prawdziwa bezsenność ciążowa:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Mel, a może coś zjadłaś??

mnie wczoraj też strasznie bolał brzuch i się porządnie przestraszyłam, ale mojego męża również dopadło, więc podejrzewam, że to coś własnie od jedzenia :baffled:

dzisiaj wiem ze to grypa zoladkowa
lamie mnie w kosciach nie na zarty
noc mialam z glowy.. przytulalam sie z kibelkiem
masakra :baffled:

wiecie ze z tego wszystkiego mialam skurcze co 5 min :szok:
ale przeszlo...

cos paskudnego

aaaa i z rana wzielo naszego przyjaciela, z ktorym mieszkamy
biedak poszedl taki slaby do pracy :baffled::no:

witam dziewczyny

dokuczaja mi nerwy a szczegolnie na kolezanki ktore prubuja mnie nastraszyc przed poradem i opowiadaja jakies straszne bzdury

ale nie z wlasnego doswadczenia tylko koleznka koleznaki ma koleznake i jej kolezanka slyszala cos tam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no: :no:

a poza tym to dalej jestem spuchnieta i bola mni eplecy

zawleczki na cycochach puscily :tak: juz na obydwu tylko lewy tak kropelkuje , a prawy sie leje:szok:

Melanie co tobie ? nie daj sie grypie zoladkowej . badz twardza:tak: ;-)

Miloku a wez opieprz te kolezanki
sorki ale one jakies nie teges, zeby ciezarna straszyc przed porodem :no:

tak sie ostatnio zastanawiałam czy robić pasemka w czasie ciąży, czy to nie zaszkodzi dzidziulkowi?

pytałam się ginekologa i powiedział że nie ma dowodów naukowych na to że farba szkodzi dziecku:no: a zresztą ciąży w III tymestrze i już mało co szkodzi ale ja przez całą ciążę się nie farbowałam dopiero teraz na samej koncówce

Roksi23 no to zrobiłas tak jak ja :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie wporządku, bo jak juz dzidzia sie urodzi chyba nie bedzie czasu aby isc do fryzjera

:tak: racja:)
te nowe farby nie przenikają przez skóre jak te kiedyś:-D
ja sobie robie przerwę w farbowaniu (z resztą zawsze używałam tylko szamponu koloryzującego) Teraz sobie przynajmniej przypomniałam jaki ja właściwie mam kolor włosów:-D:-D:-D

Nie radze tylko farbować tuż po porodzie bo większości kobiet włosy sie wtedy osłabiają (podobno:confused:) a farba tylko spotęguje to osłabienie:baffled:

no własnie w czasie ciąży włosy robią się gęste i nie wypadają ale to co nie wypadło w ciąży wypadnie zaraz po niej bo hormony szaleja:wściekła/y:
ja jakoś szczególnie u siebie nie zauważyłam poprawy w czasie ciąży:confused:

reklama
no wlasnie, ja sie zastanawiam czy nie zrobic sie znow na fiolet-juz nawet mam farbke,potem to faktycznie czasu nie bedzie!a tak dlugo zapuszczalam zeby miec naturalne swoje wlasne wlosy!siostra mi zrobila ostatnio kilka pasemek jasnych,ale slabo je widac!

Do góry