reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

nie wiem z jakiej to okazji ale łomiotowałam przed chwilką jak kot :baffled:
brzuch miałam twardy i bolal mnie paskudnie
zestresowalam się, że to coś ala poród :baffled:

teraz już po... łomiotowaniu brzuch miękki
ale żołądek boli :baffled:

reklama
Mel, a może coś zjadłaś??

mnie wczoraj też strasznie bolał brzuch i się porządnie przestraszyłam, ale mojego męża również dopadło, więc podejrzewam, że to coś własnie od jedzenia :baffled:

Wolałabym nie krakać ale słyszałam niedawno, że znów panuje ta nieszczęsna grypa żoładkowa :/... Ale ona ma chyba dodatkowe obiawy niż ból brzucha...

witam dziewczyny

dokuczaja mi nerwy a szczegolnie na kolezanki ktore prubuja mnie nastraszyc przed poradem i opowiadaja jakies straszne bzdury

ale nie z wlasnego doswadczenia tylko koleznka koleznaki ma koleznake i jej kolezanka slyszala cos tam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no: :no:

a poza tym to dalej jestem spuchnieta i bola mni eplecy

zawleczki na cycochach puscily :tak: juz na obydwu tylko lewy tak kropelkuje , a prawy sie leje:szok:

Melanie co tobie ? nie daj sie grypie zoladkowej . badz twardza:tak: ;-)

A ja juz po obiadku!!!Moj maz zakupil wlasnie lody MALAGA-moje ulubione i zaraz bedziemy sie tuczyc z maluszkiem!kurde juz ok 20 kg ponad a ja dalej sie opycham takimi rzeczami-ale najlepsze jest to, ze nie mam wcale wyrzutow sumienia!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
potem bede sie martwic jak to wszystko zrzucic z wagi!
dobra ide jesc bo zabraknie dla mnie!
Aha i jeszcze musze poszukac koszulke z reprezentacja Polski na meczyk:tak: :tak: :tak: :tak:

BOGDA- to kibicujemy!
Ja na obiadek właśnie czekam. Mąż się uwija w kuchni a ja leżę:-) Na deser przydał by się lód, ale dziś mąż serwuje galaretkę - mniam!

ja tez juz po obiadku a na deserek byl zinmy puding czekoladowy z bita smietana pychota:tak: :tak:

bogda mi tak tez dobrze z tym objadaniem sie .potem bede sie pocic i glodzic .chyba :baffled: :baffled:

my dzisiaj na obiadku byliśmy u teściów:-)
dostarczyłam dzidziusiowi sporą porcję żelaza, bo zjadłam "czerwone" mięsko (na które normalnie nie mam ochoty i prawie w ogóle go ostanio nie gotuję) i buraczki :-) było smacznie, ale jutro już znowu trzeba samemu gotować...niestety :-D

reklama
Do góry