reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ja tez juz nie moge spac.teraz zasypiam o 3 lub 4 w nocy a budze sie 11-12.ach tak bylo dobrze jak zasypialam o 22 i spalam cala noc;-);-);-)

A u mnie jak do tej pory lewy spuścił kilka kropel:tak: , ale żeby sie lało?!:no:

A u mnie cisza....
:-:)-:)-(
nic a nic sie nie leje:eek: może będę musiała troche dłużej poczekać niż Wy :confused:
teraz słucham sobie Symfonii C - dur (Mozart) i Mała dostała czkawki :laugh2:
moją dolegliwością ostatnio jest rozdrażnienie:wściekła/y: - biedna moja rodzinka musi to znosić ;-)

Mam tak samo - zasypiam 1 - 2 w nocy i śpie (właściwie leże) do 11 - 12 :szok: tylko że z tą różnicą że bardzo łatwo jest mnie obudzić - każdy najmniejszy szmer i już nie śpie. Dzisiaj patrzyłam na moją siorkę i nie mogłam uwierzyć. Ona spała nawet jak tata odkurzał rano dywan:szok::szok::-D

ja postanowiłam jutro dzień piękności:tak: rano robie sobie kąpiel ale taką super długą z maseczka na twarzy, po południu zasuwam do fryzjera robię kolor i może coś obetnę:tak: może nawet paznokcie pomaluje u stóp jak mała mi pozwoli:laugh2:

wogóle to wymyśliłam że każda kobieta która urodzi dziecko powinna jechać do takiego spa na cały dzień:tak: a co tam dzień lepiej tydzień:-D i od rana do wieczora relaks i odpoczynek oczywiście jakies maski błotne, zabiegi na celulit i rozstępy:wściekła/y: ale się rozmarzyłam:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

acha ten wypad powinien byc dodatkiem od państwa do becikowego:laugh2:

hej dziewczyny, a macie taka dolegliwosc jak dretwienie rak lub nog? wczoraj zdretwiala mi prawa reka i mam zdretwiala do tej pory!!!:baffled:

reklama
Do góry