reklama
elza74
Zaciekawiona BB
ja tez juz nie moge spac.teraz zasypiam o 3 lub 4 w nocy a budze sie 11-12.ach tak bylo dobrze jak zasypialam o 22 i spalam cala noc;-);-);-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
A u mnie jak do tej pory lewy spuścił kilka kropel , ale żeby sie lało?!
A u mnie cisza....
:---(
nic a nic sie nie leje może będę musiała troche dłużej poczekać niż Wy
teraz słucham sobie Symfonii C - dur (Mozart) i Mała dostała czkawki
moją dolegliwością ostatnio jest rozdrażnienie - biedna moja rodzinka musi to znosić ;-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
Mam tak samo - zasypiam 1 - 2 w nocy i śpie (właściwie leże) do 11 - 12 tylko że z tą różnicą że bardzo łatwo jest mnie obudzić - każdy najmniejszy szmer i już nie śpie. Dzisiaj patrzyłam na moją siorkę i nie mogłam uwierzyć. Ona spała nawet jak tata odkurzał rano dywan
A
Agutek
Gość
u mnie po jednorazowej akcji też nic się już nie dzieje :-)
Lajla83
Fanka BB :)
wogóle to wymyśliłam że każda kobieta która urodzi dziecko powinna jechać do takiego spa na cały dzień a co tam dzień lepiej tydzień i od rana do wieczora relaks i odpoczynek oczywiście jakies maski błotne, zabiegi na celulit i rozstępy ale się rozmarzyłam
acha ten wypad powinien byc dodatkiem od państwa do becikowego
acha ten wypad powinien byc dodatkiem od państwa do becikowego
reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Mi w nocy zwłaszcza drętwieją nogi...:sick: podobno pomaga masaż przed snem. Bo to krążenie zostaje upośledzone przez nadmiar wody w organizmie masakrahej dziewczyny, a macie taka dolegliwosc jak dretwienie rak lub nog? wczoraj zdretwiala mi prawa reka i mam zdretwiala do tej pory!!!