reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja tam wierzę "innym" naukowcom.. ;-) Rośliny "produkują" dwutlenek węgla w procesie oddychania, a zużywają go w trakcie fotosyntezy uwalniając tlen...
Człowiek przyczynił się do zmniejszenia powierzchni "terenów zielonych", do zwiększonej emisji dwutlenku węgla i innych gazów i rośliny nie są w stanie tego "przerobić"..

reklama
u mnie krecha nie jest az tak ciemna, i pozno sie pojawila, i chlopak w brzuchu.
a co do samopoczucia to juz drugi dzien z rzędu mam okropny bol krzyrza i 3 skurcze co 4 min. taka seria trzech skurczy...dziwne są, bo są takie jak przy bólu żołądka ale są na samym dole. sama nie wiem czy to po zakupach środowych jak sie troche nabiegalam, czy to jakas przepowiednia... a moze i jedno i drugie (w sensie ze przepowiadajace rozpoczete w wyniku wysiłku)

ja nie mialam zadnej kreski i nie mam.w pierwszej ciazy mialam brzuszek nisko a teraz brzuch mam wysoko.i narazie nie jestem opuchnieta,opuchnieta bylam na poczatku tej ciazy.

kurde juz od 3ej nie spie!krece sie jak s....po gatkach i nie moge zasnac!juz sobie fil wlaczylam,ale nie uspil mnie-jak zawsze!i male jeszcze sie zaczelo krecic!ludu moj....

reklama
Do góry