reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

oststnio zle sie czulam,nudnosci mnie braly i znowu brak apetytu ale za to wode pije.zasypiam juz o 2:30 w nocy i boje sie znowu nieprzespanych nocy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:.ale budze sie o 10 lub o 12 w dziem.ostatnio zgage mialam to wypilam pol szklanki tego soku z ogorkow kiszonych i przeszlo.teraz gardlo mnie boli i czuje ze grypa mnie bierze.to narazie.poleze i pokrece sie moze usne;-).pa

reklama
dziewczyny, cZy ktoras slyszala przesad o fakcie kreseczki na brzuchu ciezarnej, ze ona ozn podobno nienarodzona dziewczynke, a jej brak to chlopiec???????? hmmmmmmmm, troche mnie dzis to ponioslo, bo czekamy na Laure:) a ja zadnej kreski niestety nie mam:no: hmmm

pierwszę słyszę :-)
ale ja kreskę mam :tak: :-D

hejka

no to juz mi lepiej:) ja tez o owej kreseczce nie wiedzilam nic wczesniej:no:
a przesad slyszlam od tesciowej:szok: Tylko ze ona twierdzi, iz przesadzilam z sukienkami dla Laury,a raczej ich iloscia,( choc nie wiem, bo mam je w roznych rozmiarach i sa ona raczej od kolezanek, ktorych coreczki juz wyrosly z tak malych ciuszkow) i ze jak bedzie chlopak to ciekawe co ja z tymi ciuchami zrobie:baffled: hihihi, tak jakby ona za nie zaplacila.... ale to juz inny watek.....
Tak wiec, niewazna kreska!!!!!!!!!!!!!!! :no: :-) :-D

szukam kreski i nie ma:confused: ale za to nóżki mam jak baloniki:szok: wczoraj spotkałam się ze znajomą która nie widziała mnie miesiąc i powiedziała że jestem lekko opuchnięta na twarzy:-( zostały mi jeszcze ręce tam narazie nie mam żadnej opuchlizny:tak:

dziewczyny, cZy ktoras slyszala przesad o fakcie kreseczki na brzuchu ciezarnej, ze ona ozn podobno nienarodzona dziewczynke, a jej brak to chlopiec???????? hmmmmmmmm, troche mnie dzis to ponioslo, bo czekamy na Laure:) a ja zadnej kreski niestety nie mam:no: hmmm
Ja mam krechę, a ponoć chłopak siedzi w brzuszku :-p :-D

Do do opuchlizny - po wczorajszym usg tak się zestresowałam, że obrzęk z nóg zniknął ;-) Zobaczymy jak dziś w ciągu dnia moje nóżki będą się zmieniać...

Z tymi kreseczkami to lipa;-) Ja miałam i w pierwszej ciąży i teraz a na 100 % urodzę chłopczyka. Ale brzuszek mam bardziej wysunięty do przodu a nie na boki co podobnież zwiastuje chłopca:-) . A o zbliżającym się porodzie mogą świadczyć jeszcze spierzchnięte mocno wargi (te na górze):-D . Ile w tym wszystkim prawdy:confused: ?

jetsem jak balonik

nogi rece buzia

roksi ja tz widzialams ie wczoraj ze znajoma i mowi do mnie ale ty masz buzia jak ksiezyc wpelni i oczy napuchniete

no co poradze

juz kostek to chyba od paru dni nie wizialam a i te kostki na dlniach zniknely

wczoraj u lekara powiedzial mi mojlekarz (pierwszy raz go widzialam )
ze ciaza to nic przyjemego i zazwyczj bardzo blesna sprawa wiec nie przejmowac sie zaraz bedzie koniec:baffled: :baffled:

al pocieszny co:confused: :baffled:

wiecie co mi jeszcze dolega strasznie sie poce
codziennie zieniam pidzame bo mokrajestem
ale dodam ze wylanczam ogrewanie i wszytscy krzycza ze zimno w domu a mi goraca i leje sie ze mnie pot:confused: :baffled:

nie wiem to pewniehormony buzuja bo nerwy tez mi towarzysza :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Z tymi kreseczkami to lipa;-) Ja miałam i w pierwszej ciąży i teraz a na 100 % urodzę chłopczyka. Ale brzuszek mam bardziej wysunięty do przodu a nie na boki co podobnież zwiastuje chłopca:-) . A o zbliżającym się porodzie mogą świadczyć jeszcze spierzchnięte mocno wargi (te na górze):-D . Ile w tym wszystkim prawdy:confused: ?

popieram
mogłabym napisać to samo ;-)

Do góry