reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
wczoraj myslalam ze urodze...
ogolnie macica stawia mi sie non stop i skurcze żołądka mam też często, ale wczoraj mialam 3 skurcze takie że myslalam ze urodze...
bolalo jak cholera
krzyż bolal też
mialam dreszcze
mdłości
biegunke
i ciagnelo mnie w kroczu
typowe porodowe skurcze...
do tego w jakiejs madrej ksiazce pisali ze przed porodem waga staje albo nawet troche sie chudnie a ja od meisiaca nie przytylam a wrecz zgubilam ok 0.5kg...
zaczynam myslec o pakowaniu torby do szpitala...
jutro wbijam sie poza kolejka do mojej gin po zwolnienie z pracy i poprosze ja zeby mnie zbadala...

mrs szaya a ty ciagle pracujesz??
moze lepiej idz na L4 jak masz takie problemy...tu nie ma zartow :no:
kontaktuj sie jak najszybciej ze swoja lekarka

ja to chyba nawet nie mialam jeszcze tych treningow macicy..przynajmniej sobie nie przypominam i nie kojarze, zeby mi twardniala :eek:
ale moze to przez konskie dawki magnezu, ktore moje ginka kaze mi przyjmowac?

pracuje pracuje... ale juz niedlugo od 1.01 ide na zwolnionko :) wkoncu.. juz sie doczekac nie moge. Jutro bede u ginki po zwolnionko to kaze sie zbadac... i zobaczymy
pewnie panikuje ale kurde to juz w sumie 31 tydzien sie zaczal wiec lada moment koniec

Czesc Dziewczynki,
Ja Tez Sie Przypominam Po Dluuuugim "niebycie" Tutaj!
Bylam Baaaardzo Zajeta W Pracy Ale Od Dzisiaj Juz Jestem Na Zwolnieniu!i Bede Odpoczywac Bo Potem Male(mala Jak Sie Okazalo Ale Ja Ciagle Mam Przeczucie,ze To Chlopak!)nie Da Odpoczac!no I Naraeszcie Zaczna Kupowac Wyprawke!czesc Juz Mam,ale Pieluchy,lozeczko I Te Inne Rzeczy Musze Kupic!
Wozek Juz Mamy,dzisiaj Na Odchodne Dostalam Buciki!sliczne Malutkie Takie I Grzechotke Dla Maluszka No I Cwiety,ale Milo!!!!

mrs_szaya lec na L4 ja juz od dzisiaj sie bycze!tez myslalam,ze dluzej wytzrymam,ale sie przeliczylam i na cale szczescie!ktos madry wymyslil to zwolnienie wiec trza skorzystac!ja sie tez przestraszylam,ze to juz 30 tydzien i kto wie jak dlugo male sie bedzie cieszylo brzuszkiem,a ja nie mam nawet torby do szpitala nie mowiac nawet o pakowaniu!i i ociuszkach ktore jeszcze nie doszly!i brak lozeczka!:szok: troche sie przerazam,ale teraz na zwolnieniu mam nadzieje to nadrobic!

moje malutkie najbardziej aktywne jat w nocy!szaleje i fika a ja spac nie moge!i pzrewracam sie a ona wali jeszcze bardziej!:-D

no bogda to teraz czesto zagladaj do nas :-)

ja do kupienia tez jeszcze pare rzeczy mam ale spoko mamy jeszcze 2 miesiace na to :-)

reklama
Do góry