reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no witam tigger po powrocie
juz zaczynalysmy sie o ciebie niepokoic, ale tak wlasnei podejrzewalam ze w polsce siedzisz:tak: :tak:

ciesze sie ze udal cie sie pobyt :tak:

jakies foteczki musisz nam zapodac:tak:

reklama
No no Miloku uważaj na siebie! Z tymi ciuszkami na początek to jest różnie. Niby wystarczy po kilka sztuk bo maleństwa tak szybko rosną ale pamiętam, że moja koleżanka zawsze miała mało, gdyż dzidzia często ulewała, zasikiwała się i takie tam.I tak garderoba dzidziusia jest bogatsza niż rodziców, ubranka dla dzieci są takie słodkie...Jak tylko kogoś stać to czemu nie!

wzielam nospe i boli caly czas :-(
jutro ide do lekarza

a tu masz racje z panikarami i ludzi dzielajacymi nam na nerwy lepiej nie rozmaiwac. ja rozmawialam i terz cala noc i caly dzie czuje tej rozmowy skutki:no:
milkou mnie też całkiem niedawno tak teściowa wkurzyła że rozbolała mnie brzusio i robiło mi się duszno:wściekła/y: zadzwoniłam do lekarza i kazał mi jechcać do szpitala w którym pracuje tam zbadali mnie i wszystko było ok:tak: także lekarz mówi że jak coś mnie niepokoi to lepiej jechać i sparawdzić czy nic się nie dzieje:tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

to sie kobitko wczytałas :szok:

mysle ze lada dzien bedzie kolejny odcinek
wyslalam go juz z tydzien temu, wiec powinien juz byc :tak:

jutro zabiore sie za pisanie kolejnego ;-)

reklama
wiesz co ja czytalam, ze lekarze twierdza, iz wlasnie w 3 trymestrze moga one juz zaczac uczulac...
no i trzeba ponoc z nich zrezygnowac w trakcie karmienia

tak slyszalam, ale znawczynia tematu nie jestem :eek:

Do góry