reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
3mam kciuki Magda:-)
Mel na zmiane pogody Cie tak rwie? ja mam od dziecka takie bóle niby reumatyczne na zmiany pogody. Jestem lepsza od pogodynki :laugh2: jak boli mnie lewa noga pogoda będzie ładna, jak rwie prawa - to sie pogorszy. :-( ale ból to nie do zniesienia i żadne tabletki nie działają:no:

No bo mogłaby w końcu nadejść prawdziwa zima i mrozy!U mnie w domu wszyscy chorzy, mnie dobija kaszel. Dziwie się, że gnaty mnie nie bolą od tego leżenia....A na bóle reumatyczne kiedyś stosowałam tzw. tygrysią maść. Pomagało.Dobrze, że nie kończymy ciąży latem, wtedy byśmy dodatkowo puchły i takie tam:)).

mnie bola teraz plecki i nogi i skurcze mam

ale to dlatego ze ja znowu po calym dniu na miescie a teraz po parti gotowania.\\

gotuje galarete , robie krokiety z miesem i wsadzilam mieso do solanki

a teraz padami pije sobie herbatke a brzucho co chwila twardnieje:tak:

A mnie nic nie boli, bardzo rzadko krzyże - jak dłużej pochodzę, albo posiedzę w jednej pozycji.. ale dziś przebudziłam się w nocy leżąc na wznak i przewracając się na bok poczułam taki straszny rozrywający ból w kroczu :szok: Przestraszyłam się nie na żarty :szok: Ale poczułam, że maluszek bryka strasznie i pomyślałam, że nie może być źle.. Poszłam do kibelka na siusiu, wróciłam do łóżeczka i spałam dalej.. Teraz nic mnie nie boli, czasem tylko delikatnie zakłuje w kroczu... :eek:

Wiecie co.. coraz częściej mnie boli, jak się maluszek wierci i kopie.. nawet kopanie nie jest najgorsze, tylko to przekręcanie się, fikołki :szok: Czasem to aż sztywnieję, jak czuję, że dzidziuś atakuje ;-) :-D A jak łokciem, czy tez kolankiem przejedzie.... :szok:

Mi wczoraj Tola tak przywalila, ze az wrzasnelam i maz sie przestraszyl :-D
Czesto tez przestawia mi brzuch na boki...nagle mam go z lewej strony a za chwile caly sie przestawia na prawo... :szok: :-D

reklama
ja czuje wielkie bombardowanie w calym brzuchu jakby mi ktos wrzucil taki strzelajacy proszek jak od lizaków.
ale czasem też kladzie sie po prawej stronie i czuc glowke i plecki.
i kopie mnie w tylek .. hehe...

Do góry