reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

hejka laseczki :-)

roksi23 wspolczuje uzerania sie z bankiem o kredyt
wymagania maja, a do tego te wszystkie procenty, odsetki...grrr...az mam gesia skorke na sama mysl :sick:
planujecie kupic mieszkanko nowe?

ja mam od jakis 3 dni ogolna swedzawke - wszystko mnie swedzie, normalnie juz nie wyrabiam :wściekła/y:

musialabym sie w koncu ubrac i isc do sklepu na zakupy, tylko czemu mi sie tak strasznie nie chce?? :no:

reklama
mnie wszystko swedzi :wściekła/y: nie wiem od czego to...kurna :sick:

co do cellulitisu to ja mam taka budowe ciala, ze na posladkach od dawna mam taki lekki...na dlugo przed ciaza... :baffled: :baffled:

Roksi na 3/4 mieszkania macie i dlalej robia problemy?? normlnie przegiecie:dry:
Powodzenia trzymam kciuki zeby sie udalo.Nowy domek to nowy poczatek:tak: :tak:
Agutek tez powinnam sie ubrac i isc na miasto ale znowu mi sie nie chce.Zaraz sie zboire i wyrusze na zakupy.:tak: :tak:

roksi23 troche ryzykownie, aczkolwiek nie znam sie na tym...
ale jesli faktycznie te dochody beda nie udokumentowane to Urzad Skarbowy moze sie wam do tylka dobrac :no:
czemu nie chcecie na umowie zawrzec calej wartosci mieszkania?
pamietam jak my sie staralismy o kase w banku to tez poczatkowo nie chcielismy calej prawdy mowic i nie dalo sie...dyrektor banku powiedzial nam, ze bank musi znac cala, bo inaczej nam nie da kasy....
wszystko musi byc legalnie...

Cześć dziewczyny :happy:
A ja ledwo dziś wstałam... Normalnie nic mi się nie chce.. nic nowego ;-)

Pępek mam płytszy, ale daleko mu jeszcze do wyskoczenia :-D I myślę, że do końca zostanie w środku, bo był naprawdę głęboki :tak: Na razie nic mnie nie swędzi :tak:

miloku - ja też strasznie tą moją wagę przeżywam... +8 kg, teraz już pewnie +9, albo i +10 :szok: Do tego mało idzie w brzuszek, większość gdzie indziej :eek: Do tego obrzęki i w rezultacie czuję się jak słonik, zwłaszcza wieczorami... :eek: Boję się dosłownie kolejnych miesięcy.. Jak tak dalej pójdzie to niezła szafa trzydrzwiowa się ze mnie zrobi :wściekła/y:

miloku - ja też strasznie tą moją wagę przeżywam... +8 kg, teraz już pewnie +9, albo i +10 :szok: Do tego mało idzie w brzuszek, większość gdzie indziej :eek: Do tego obrzęki i w rezultacie czuję się jak słonik, zwłaszcza wieczorami... :eek: Boję się dosłownie kolejnych miesięcy.. Jak tak dalej pójdzie to niezła szafa trzydrzwiowa się ze mnie zrobi :wściekła/y:

malaga ty nam sie pokaz to my ocenimy czy rzeczywiscie gdzies ci te kilogramiki poszly, bo na tyle ile widze zdjecia twojego brzuszka to niezla szczupla laska z ciebie :tak:

roksi23 troche ryzykownie, aczkolwiek nie znam sie na tym...
ale jesli faktycznie te dochody beda nie udokumentowane to Urzad Skarbowy moze sie wam do tylka dobrac :no:
czemu nie chcecie na umowie zawrzec calej wartosci mieszkania?
pamietam jak my sie staralismy o kase w banku to tez poczatkowo nie chcielismy calej prawdy mowic i nie dalo sie...dyrektor banku powiedzial nam, ze bank musi znac cala, bo inaczej nam nie da kasy....
wszystko musi byc legalnie...

dochody mamy ale są za małe dla banku:no: wszystko robimy legalnie połowe kasy mamy ze starego mieszkania troszkę odłożonej i resztę chcemy kredytu bank ma dziś zdecydować czy z naszymi dochodami udziela nam kredytu czy nie w sumie ten bank to nasza ostatnia nadzieja bo wszędzie nam odmawiali:wściekła/y:

dochody mamy ale są za małe dla banku:no: wszystko robimy legalnie połowe kasy mamy ze starego mieszkania troszkę odłożonej i resztę chcemy kredytu bank ma dziś zdecydować czy z naszymi dochodami udziela nam kredytu czy nie w sumie ten bank to nasza ostatnia nadzieja bo wszędzie nam odmawiali:wściekła/y:

nawet mimo tego, ze macie 3/4 kasy??
rany, to sie mozna wkurzyc niezle...

a stare mieszkanie juz sprzedane?
to co jesli wam nie dadza tej kasy?

buuu...to rzeczywiscie masz prawo sie denerwowac - wspolczuje normalnie :eek:

Agutek swedzi cie troche ?
czy bardzo?

znajoma mi opowiadala ze wszstko ja w ciazy swedzialo , bo miala jakis klopot z nerkami, ale to byla typowo ciazowa przypadlosc :eek:

reklama
praktycznie caly tulow
i to dosc mocno..siedze i sie drapie caly czas :baffled:

zastanawiam sie czy to moze nie przesuszona skora?
bo uwielbiam sie moczyc w cieplej wodzie....

Do góry