reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
tigger to tez bedziecie musieli jakos to sprytnie rozegrac, bo faktycznie na kawalerce lekko przyciasnawo bedzie
plusem jest to, ze wartosc nieruchomosci poszla bardzo w gore, wiec na pewno cos zyskacie na sprzedazy kawalerki, ale jednoczesnie drozej was wyniesie kupno wiekszego :baffled:
a za ile lat planujecie powrot do Polski?

ja odmeldowuje sie - maz wrocil z pracy, idziemy jesc spaghetti

milego popoludnia!!!

Agutek - wiem, ze w kawalerce to nie bardzo, dlatego wlasnie przydalby sie kredyt na wieksze...:-)a powrot planujemy za 4-5 lat

Witam po południu.
Przed chwilą wróciłam ze szkoły rodzenia. Na razie to tylko ćwiczenia na materacach, piłkach, workach sako (chyba tak to się zwie) bo nie ma głównej prowadzącej i na zastępstwo przyszła jakaś położna ale ona wie z czym rodzące mają zwykle problemy więc nam robi te ćwiczenia rozciągające i oddechowe. Nie wiem jak będzie potem bo salka jest malutka, góra 6 ośób się rozłoży z materacami... Poza tym chodzą słuchy,ze szkoła ma być komercyjna i z prawdziwego zdarzenia w jakimś klubie fitness (na razie jest za friko). Może się chociaż porządnie oddychac nauczę :).
W ogóle to się zastanawiam czy sobie nie kupić takiej wielkiej piłki dmuchanej, na której można się rozciągać, skakać itp.. Zawsze potem można ją dzieciakowi zostawic do zabawy choć parę lat musiałaby odczekać ;).

Poszperałam w necie i znalazłam te worki sako, można je kupić np. za 120 zł a duze dmuchane piłki do fitness już za ok. 30 zł (np. na allegro).

mam taka piłkę:-) tylko nie wiem jakie ćwiczenia mogę na niej wykonywać w ciązy:confused: hihihi ciekawe czy wytrzyma taka wagę:laugh2: :laugh2: :laugh2:

roksi23 można różne rzeczy na tej piłce robić, np. siedzisz okrakiem i rozciągasz mieśnie ud na boki, robisz krążenia bioder, podskakujesz. Podobno dobrze się rozciągają mięśnie krocza co jest przydatne przy porodzie.

Jak znajdę coś w necie to podam link do stronki.

malaga ty nam sie pokaz to my ocenimy czy rzeczywiscie gdzies ci te kilogramiki poszly, bo na tyle ile widze zdjecia twojego brzuszka to niezla szczupla laska z ciebie :tak:
No właśnie w brzuszek mało idzie :eek: Reszta w cyce, nogi, talię, plecy :szok: Robią mi się fałdki pod łopatkami :szok: :wściekła/y:

reklama
roksi23 można różne rzeczy na tej piłce robić, np. siedzisz okrakiem i rozciągasz mieśnie ud na boki, robisz krążenia bioder, podskakujesz. Podobno dobrze się rozciągają mięśnie krocza co jest przydatne przy porodzie.

Jak znajdę coś w necie to podam link do stronki.

ok będe bardzo wdzięczna za link :-) idę poszukac piłke i zagonic męża do pompowania:laugh2:

Do góry