reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
mi jakoś nie zabardzi chce się wychodzic z domu może to przez tą pogodę :no: a jeszcze dzidzia nie chce się pokazać i sama nie wiem co kupić, może przy następnej wizycie coś podejrzymy to wtedy zaczne szaleć narazie wszystko mam uniwesalne zielone lub kremowe:laugh2:

ooo to bardzo prawdopodobne
powinas unikac takich cieplych kapieli nie tylko ze wzgledu na skore :tak:
pisalysmy juz o tych rozszerzajacych sie naczyniach krwionosnych

hej dziewczyny!:-)
melduje sie po spotkaniu z midwife:-)posluchalam wreszcie bicia serduszka, bylo super:-)cisnienie ok, mocz ok, polozenie macicy ok, wszystko w najlepszym porzadku i moge na poczatku grudnia leciec do Polski:-)no i jeszcze uspokoila mnie co do jednej rzeczy - ze moje AZS nie jest przeciwwskazaniem do porodu wodnego. ostrzegla mnie tylko, ze po wyjsciu z wody bede wygladala jak suszona sliwka:laugh2:

roksi23 - wspolczuje problemow z mieszkaniem:-(my tez sie zastanawiamy nad wzieciem kredytu, mamy co prawda mieszkanie w polsce, ale tylko kawalerke(troche ciasno bedzie jak wrocimy za pare lat z maluchem:-)). Dochody po przeliczeniu na zlotowki wyszlyby dosyc wysokie, ale wiem, ze dla wielu bankow ktos pracujacy za granica niekoniecznie jest wiarygodny:-(

Ja to nie szybki prysznic i uciekam. jak wannie leze to mama wrazenie ze skora jakas tempa mi sie robi.bardzos poradycznie wchodze do wanny na lezenie. kiedys to codziennie po godzinie lezalam, ale jak sie przeprowadzilismy i mam wybor to do prysznica z przyjemnoscia wchodze.Dzisiaj ja sie kompalam pod prysznicem a mezus jajka moczyl w wannie.:tak: :tak: :tak:
pozatym lubie w zimnej wodzie sie myc a raczej lezenie w zimnej wodzie odpada.:-) :-D

reklama
Do góry