reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
to sie nagadalysmy :szok:

to moze ja zaczne :dry:
dzisiaj strasznie mnie swedzi okolica pepka, tez tak macie?
zajrzalam pod koszulke, patrze, a tam pepek taki plytki, ze malo juz brakuje, aby znalazl sie na wierzchu :laugh2:
a naturalnie mam bardzo gleboki pepek i troszke nad tym ubolewam, bo te na wierzchu strasznie mi sie nie podobaja :eek: :laugh2:

dzisiaj zadzwonili do mnie ze sklepu, ze dzisiaj mieli dostawe mutsy i przyszedl spiwor, wiec odlozyli dla mnie i maja tez torbe do wozka....tylko wozka nadal brak haha :laugh2: kolejna dostawa ma byc za miesiac - mam nadzieje, ze przyjdzie ten moj, bo potem zacznie sie nerwowka czy importer postanowil zrealizowac moje zamowienie czy nie :-p

to moze ja zaczne :dry:
dzisiaj strasznie mnie swedzi okolica pepka, tez tak macie?
zajrzalam pod koszulke, patrze, a tam pepek taki plytki, ze malo juz brakuje, aby znalazl sie na wierzchu :laugh2:
a naturalnie mam bardzo gleboki pepek i troszke nad tym ubolewam, bo te na wierzchu strasznie mi sie nie podobaja :eek: :laugh2:

Mój pępek też już wychodzi do przodu :tak: i zmienił kolor jakby na ciemniejszy ???? Widziałam niezły pępek u dziewczyny w szpitau ktora była w dziewiątym miesiącu,wyglądał to jak mały nosek :eek: .
Ja też bym wolała,żeby mi tak nie wychodził mocno,ale po porodzie chyba wraca do normy?????

tak, na szczescie wraca do normy :tak:
no chyba, ze o czyms nie wiem :szok: :laugh2:

ja uciekam na masaz do mezusia i potem spac
zatem dobranoc i do jutra :happy:

Czesc dziewczyny
Ja to dzisiaj sie obudzialam z bolem plecow, napuchnietymi oczami i z niezbyt dobrym humorem:-( :-(
Jakos ta waga siedzi mi w glowie.A dzisiaj snilo mi sie wesele czerwcowe i wygladalam na nim jak ogromny paczek!!!:no: :no: :szok: :szok:
Nie rozumiem czemu sie tym przejmuje. uzgodnilismy ze jak nie bed eisie dobrze czula i wygladala to przesuniemy wesele na przyszly rok i tyle.Ale presja w glowie zostala:-( :-(

Pepek jeszcze chyba mi nie wychodzi bo wyglada nadal na gleboka dziurke.Wolalabym zeby tak zostalo bo podobno to strasznie boli,tzn boli jak zachaczysz o spodnie jak spisz, ociera sie on.Moja kolezanka tez marcowka juz od 2 mieisaca ciazy ma pepek na wierzchu i strasznie podobno on sie ociera i zakleja go plastrem.:eek: :baffled:

Kurcze to faktycznie macie niezle zadanie.w pl kredyt ciezka sprawa, zreszta tutaj tez nie jest to takie latwe jakby sie wydawalo.:tak: :tak: na male kredyty daja gigantyczne oprocentowanie, a dla nas polakow ciezko mieszkaniowy tutaj dostac ,chyba ze kolo 20 tys f ma sie na koncie.nie realne jak dla mnie:no: :no: :-D :-D

reklama
U mnie ta skora jakas naprawde wredna, bo i celulitis tez mam.Zawsze troche mialam ,ale teraz to on normalnie eksplodowala na nogach.:szok:

Dzisiaj wstalam z bolem pleckow , karku i z napuchnietymi oczami.:szok:
a i jeszcze zly humor mi dolega. jakis olek mnie dopada.:-( Mam nadzije ze mi przejdzie.

Do góry