reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

Oj to prawda,ze czasami sa lepsze i gorsze dni:tak: ..wiem to po sobie akurat..Ostatnio moj sie porpawil i normalnie jest nie do poznania..:-) .wczoraj znowu wrocil wczesniej z pracy,pojechalismy na zakupy,potem kapiel Wikuni ,nakramil ja..noramalnie az dziwnie :baffled: sie czulam hehe...
Kreciku napewno minie Twojemu mezusiowi i w koncu sobie przypomni co jest wazne..a tak w ogole to moze mu przypomnij delikatnie sama,ze ma zone.;-) .Z tego co zdazylam Cie poznac to jestes silna kobieta i masz swoje zdanie co jest cenne bardzo,wiec do dziela i uzyj swojej kobiecej:-) :tak: broni:tak:

reklama
Ja juz powiedzialam sobie ze nie bede go chwalic bo zawsze jak go pochwale to na drugi dzien jest jak diabel rogaty!!! Powiem wam w tajemnicy (hihihi) ze sie poprawil i juz jest taki jak dawniej! To znaczy kochany, slodki, wesoly i dobry dla mnie!!! Jutro nawet zabiera nas do Essen na wstawe autek!!! Sam zaproponowal a ja sie ciesze!!! Mam nadzieje tylko ze nie wyczuje ze go chwale i dalej bedzie kochany!!!

Mi sie wydaje ze trzeba pochwalic, ale wlasnie z umiarem. bo jak za duzo, to rogi rosna;-)
Jagusiu u mnie bylo tak samo, jak kiedys dziewczyny pochwalily mojego mezusia ze jest niczego sobie i mu to powiedzialam to od razu zainteresowanie Bb wzroslo i tez zdjecia musialam mu pokazywac:tak: :-) Alez ci nasi panowie sa prozni;-) :-D

OJ SA ALE CO MY NA TO MOZEMY PORADZIC KOCHAMY ICH WŁASNIE ZA TO MUSICIE MI PRZYZNAC RACJE.................

ALE LIZUS ZE MNIE HI HI

DOBRA MIAŁAM DOBRE DNI URODZINY IMIENINY ROZUMIECIE:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No wiec ja juz mialam nie chwalic ale moj malzonek mnie dzis kompletnie zaskoczyl. Nigdy nie wpada z pracy w poludnie do domu, przychodzi miedzy siodma a osma a dzis o pierwszej ktos otwiera mi drzwi do mieszkania (jak ja sie przestraszylam....) a to moj maz - przynosi tort z okazji 5 miesiecy dla Julki...(oczywiscie polowy juz nie ma - mama zjadla) I zaraz spowrtem do pracy...

Kochany? Nie?

A to dopiero niespodzianka byla:tak:..Jasne,ze kochany nawet bardzo:-)..naleza mu sie slowa pochwaly prawda dziewczynki?

Czyli jak mi córka zacznie przyprowadzać chłopaków do domu to już wiem,że tylko "krzyżówka"włocha z francuzem ma szanse;-) tak,Jagusiu?Dobrze piszę?

Martuś...Uważaj bo nakabluję Twojemu mężusiowi!!!Z tego co czytałam to Jacek rodzinkę ma kiepską ale sam tak fajnie i sympatycznie wygląda,że na pewno nie masz za dużo powodów do narzekań!!!:tak:

reklama
j anie narzekam, bron boze . jacus jest najkochanszy, ale troszke by mogl od marca podpatrzec :tak:
Kocia ale z ciebie kabel;-) :-)

Do góry