reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

Co z niego za egoista??? Nie warto plakac Madziu! Ty myslalas dobrze i ekonomicznie i jak on nie umie tego docenic to szkoda slow na niego!!! Moze jak go te 3 dni nie bedzie to przemysli sprawe i pojdzie po rozum do glowy?!
Poza tym z tego co wiem jest pelnia ksiezyca a wtedy faceci zachowuja sie jakby mieli okres!!! Wiem to na przykladzie mojego meza i mojego taty!!! Moze twoj tez tak to przechodzi???

reklama
Ostatnio sie zachowuje jakby mial okres od miesiaca...
A najgorsze ze temat zaczety byl wczoraj a dzis rodzice jada zalatwic wszystko...

Jak jeszcze nie pojechali to sprobuj z nim pogadac!!! Przeciez jak sie Kubus urodzi to bedziecie chcieli robic mu jak njwiecej fotek!!! Postaraj sie przelamac choc wiem ze to trudne, bo ja tez nie mialabym ochoty z takim nerwusem gadac!!! Ale do porodu juz niewiele i aparacik by sie przydal!!!
Ja facetow nie rozumiem!!!

Nawet nie wiem jak z nim gadac... wszystko przez to że siedzi w domu, bo został chwilowo bez pracy, więc zachowuje sie jak truteń.
Najchetniej to bym teraz pojechala do mamy... brak mi słow....

To moze faktycznie pojedz do mamy! Facet bez pracy to okropnosc ale jak ty mu proponujesz jakies zadanie do wykonania to juz jest za duzo i telewizja jest wazniejsza!!! Jak nie mozesz z nim sie dogadacd to moze sprobuj sama zdecydowac jak ta sprawe rozwiazac?! Moze jak mu fochy przejda i bedzie juz po fakcie to zrozumie ze nie mialas innego wyjscia!!! Porozmawiaj z mama bo nie ma to jak doswiadczona w zwiazku osoba!!!

Powiedzial "zrób jak uważasz".. tylko zeby mi potem nie marudził, że jakies "g..o" kupiłam...

Nie bedzie marudzil! W sklepach sa sprzedawcy ktorzy musza ci pomoc bo sie znaja!!! Daj z siebie wszystko i kup taka kamerke ze jak mu pozniej fotke walniesz to mu oczy wyjda z zazdrosci (na tym zdjeciu jako dowod)
I powiedz mu jeszcze ze jak on ma zly nastroj to niech chociaz tobie dnia nie psuje bo ty nie jestes niczemu winna!!!

Ja sie zemszcze w odpowiednim momencie - jak bedzie chcial gdzies isc do wsoich znajomych albo cos to ja wtedy na 100% nie bede miala nastroju :)

Pewnie , faceci tez czasem musza poczuc jak my sie czujemy przez ich zle nastroje!!!
OCH!!! ZEMSTA JEST SLODKA!!!!

reklama
Ach Ci faceci ::) Madziu nie martw sie, napewno jakos sie dogadacie.To ,ze placzesz to tez nic dziwnego.W naszym stanie niewiele potrzeba zeby sie rozbeczec.Sprobuj z nim porozmawiac jak sie troche uspokoisz i bedzie dobrze.Powodzenia :-*

Do góry