reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy początek - wrzesień 2024

reklama
Dziewczyny a jak odpowiedzieć bezpośrednio pod wpisem taki komentarz zamiast cytowania ? Mam tylko do kliknięcia opcje odpowiedz

Niee, nie jestem wpisana raczej ja niektóre z Was. Tzn wiecie nie chcecie to ja nie chce zaburzać Waszej prywatności jeżeli chcecie tutaj pisać coś bardziej osobistego. Wystarczy mi najwyżej to co będzie tam 🤷‍♀️ malo się udziałam bo wchodzę raczej na grupę co dwa dni wieczorem i nadrabiam. (Chodz ta strona wyglada na bardziej przejrzysta i nie musze sie logiwac co chwile) I często było tak że jak potrzebowałam coś się dowiedzieć to przez te dwa dni któraś z Was prędzej czy później poruszyła dany temat. Mi często było się ciężko odnieść do niektórych rzeczy i spraw jeżeli czegoś nie przechodziłam albo nie miałam czegoś w rękach 🤔 a bylam z Wami od początu. Moze dlatego też się nie udzielam ze względu na strach o ciążę... chyba za bardzo bałam die cieszyć za szybko i za bardzo angażować bo u mnie niestety tak jest, że jak jest dobrze to jest dobrze a jak się Wali to wszystko na raz. Po 2 latach staran i po jednej nieudanej probie in vitro staralam sie przyjmowac wszystko na chlodno i nie rozkręcać za bardzo. Teraz od kilku tygodni raczej jestem w fazie szykowania kupowania, zamawiania. Raczej traktowałam ten wątek czysto informacyjnie i fajnie było nie raz po prostu być przeczytać i zobaczyć ze np nie tylko ja mam gorszy dzień. Nie raz po 2 dniach też ciężko było by sie do czegoś odnieść i wracać do starych tematów skoro większość z Was np coś sobie wyjaśniła lub doradziła. Ale spoko. Szanuje że chcecie mieć grupę bardziej prywatna także, luz nie przeszkadzam 🤷‍♀️ Miłego dnia, powodzenia a ja zostanę po prostu tam 🥰🫡
ja Cię w ogóle nie kojarzę. Napisałaś dopiero dzisiaj pierwszy wpis na ovu. Też wolę żeby nowe i spanikowane osoby tutaj nie dołączały.

Hejo. Jestem i ja 😉 Całkiem fajnie to wygląda w aplikacji. Na stronie internetowej mi się nie podoba 🤣
Ja nie dostałam nawet oliwki za 1 gr od Rossmana 🥹

Nika kojarzę kilka Twoich wpisów na Ovu.

Tak były to raczej pojedyncze pytania i dopowiedzi bo tak jak mówię, każda z Was albo ma już dzieci albo ma koleżanki które mają jakieś maluchy więc bardziej w temacie a jak ja czegoś nie weidzialam to odpowiedź byla zawsze a ja cóż mogłam się odezwać jak czegoś nie kupiłam, nie miałam nieś testowałam🤷‍♀️ ostatnio zaczyna mi się nasuwać po prostu więcej pytań i jak pamiętam mniej więcej loedy był temat poruszany to wracam jak nie to zaczynam pytać. Ostatnio pytałam o podkłady poporodowe.. I wiecie u mnie baby brain jest okropny ja coś kupię to lezy pomyślę na spokojnie, analizuje i wtedy do mnie dociera że jest coś bez sensu. Dziewczyny odpisały mi że mają po paczce do walizki. Wiecie ile ja zamówiłam? Z 8 opakowań różnego rodzaju i później tak doszło do mnie ze faktycznie po co. Że 3 opakowania powinny wystarczyć a później podpaski a jak podkładów będzie za mało to apteka na każdym kroku. Chyba ta apilakcja bardziej by mi się podobała do udzielania bo przyjamniej widzę na bieżąco a tamta jakas dziwna ale też przejrzysta. Można było się przyzwyczaić. Tutaj szybciej i łatwiej odpisać. I nie jestem spanikowana ;) tylko po tylu miesiącach wiem ze grupa jest bardzo wartościowa i można po prostu dowiedzieć się fajnych rzeczy więc szkoda było by mi tak po prostu. Pewnie jakbym byla na waszym miejscu też mówiła bym tak o sobie ;)

ja Cię w ogóle nie kojarzę. Napisałaś dopiero dzisiaj pierwszy wpis na ovu. Też wolę żeby nowe i spanikowane osoby tutaj nie dołączały.

Pisałam czasami ale ja wchodziłam co dwa dni to po pierwsze a po drugie jak zapytałam o coś to wiecie odpisały mi 2 -3 osoby a reszta nic. Jak któraś z Was co bardziej "się znacie" napisala to odpisywało Was więcej. Więc nawet jak chciałam się jakoś uaktywnić to było to nie wiem? Nie możliwe? Nie lubię się prosić i wchodzić tam gdzie mnie nie chcą więc nie będę 🤷‍♀️ a moje przeczucie ze tak możecie mnie odebrać w sumie mnie nie zawiodło ale no nie ma co się dziwić. Ja też jestem taka osoba ze jak komuś coś napisze albo zadam pytanie (chodzi o fora) to potrafię wchodzić co kilka minut żeby sprawdzić czy ktoś mi odpisał. Może po prostu próbowałam sobie tego oszczędzić 🤷‍♀️ bo potrafiłam wstawać w nocy odpalać forum i patrzeć co się dzieje 😅 ale dobra dziewczyny, dajcie już sobie spokój ze tak powiem ze mną 😂 bo nie jestem zdesperowana tylko po prostu chciałam zostać z Wami mimo że nie było mnie aktywnie 🤷‍♀️ teraz po prostu mam więcej czasu więcej pytań i chciałam zostać tylko nie w takiej formie i nie zapamiatana jak Kleopatra 😅👌

reklama
Do góry