reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy początek - wrzesień 2024

reklama
Postawiłyśmy granicę która nie spotkała się z zachwytem. Wszak nikt nie lubi być odrzucony. Chyba wszystko już zostało napisane, kto ma zrozumieć ten zrozumie, a na nierozumiejących nie ma co strzępić klawiatury. Kurz opadnie i będzie git :)

Czekam na info od Zazuzi, to będzie nasz pierwszy forumowy maluszek aaaaaaa 🧚‍♂️

Postawiłyśmy granicę która nie spotkała się z zachwytem. Wszak nikt nie lubi być odrzucony. Chyba wszystko już zostało napisane, kto ma zrozumieć ten zrozumie, a na nierozumiejących nie ma co strzępić klawiatury. Kurz opadnie i będzie git :)

Czekam na info od Zazuzi, to będzie nasz pierwszy forumowy maluszek aaaaaaa 🧚‍♂️
też nie mogę się doczekać. Dotarło do mnie, że każda z nas tak naprawdę może się rozpakować w każdej chwili 😊❤️

Dlatego mnie Zazuzi zmobilizowała i spakowałam walizkę 😁 choć i tak chyba miała jako jedna z pierwszych termin. Pewnie już tuli Adika :)

Macie już skierowania na ostatnie badania?

tak, chodzi o tą gównoburzę na forum. Tyle miesięcy pisałyśmy i nie było takich jazd aż do dziś…
szkoda nerwów 🙂 wiedziałyśmy, że mogą nas czytać inne osoby. Śmieszy mnie jednak, że ktoś przez 8 miesięcy nie ma nic do napisania, a nagle jak okazuje się, że się zamykamy, to jednak okazuje się, że dyskusjach jest świetny i jednak ma bardzo dużo do powiedzenia 😅

reklama
Dziewczyny mam odpowiedź od adminki, myślicie że jestesmy już tu wszystkie i mogę jej wysłać nazwy kont żeby zrobiła nam grupę zamkniętą?

Do góry