Nigdy nie bada się bety w 2 różnych laboratoriach, bo są różnice i te wyniki są niemiarodajne. Niestety przyrost nie wróży nic dobrego ( mówię o tym w tym samym labie). Trzeba by sprawdzić po 48h. Obawiam się, że należy nastawić na najgorsze, ale nie tracić nadziei. Niektóre słabe przyrosty bety dziś mają imiona i biegaja. Poza tym matka wierzy do końca.Witajcie nie wiem od czego zaczac ....16 stycznia podejrzewalam ze jestem w ciazy wiec po pracy umowilam.sie do ginekolog w miedzyczasie zacselam plamic .okazalo sie.ze cos jest ale dovrze bie wiadomo co i jak i ze względu na plamienie trafilam do szpitala ...wyszlo ze wczesna ciaza zalecili luteine 50 dopochwowo.i wypuscili do domu. Nieatety 28stycznia trafilammznowu do szpitala bo bardziej.krwawilam okazalo sie ze mam krwiaka i ze jeat tez pecherzyk zoltkowy bez wwyraznych cech zarodka beta 17633 po 3 dniach beta 20889 w macicy nieregularny pechderzyk ciazowy z prawidlowym.pecherzykiem zoltkowym wypuscilo.mnie do domu z luteina 100 2 razy dziennie ..7.02 udalam.sie kontrolnie prywatniw do gienkolog ciaza.niby jest okreslila na 6.2 tyg ciazy i wedlug moich wyliczen by sie zgadzalo.ale niestety nie bylo.jeszce bijacego serdudzka zarodek jak to okreslila nieregularny troxhe splaszczony kazala kontrolowac bete. 6 .02 robilam. Bylo 27269 kazala zrobic za dwa dbi wychodzila sobota i tam gdzie zawse chodze blo zamkniete.poszlam gdzie indziej wynik 32168 w poniedzielk.poszlam.spowrotem tam.gdzie chodzilam i dzis odebralam wynik 29790 dzis wykonalam.kolejny pomiar bede miala wyniki juyro po poludniu a do ginekplog przyrost mega maly plus do tego ta roznica wynikow nie wiem ja sie na to zapatrywac czy beta spada ....tak sie boje.ze to juz koniec.....
Znam ten strach, 2 razy przez to przechodziłam. A ponieważ wierzę w cuda, to zaciskam kciuki