angeliskax
Moderator
No to jest super przyrostCo 48 godzin tak jak trzeba. Jutro następna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jest super przyrostCo 48 godzin tak jak trzeba. Jutro następna
Moim zdaniem te przyrosty są w normie pierwszy może lekko niższy, ale drugi już zupełnie w normie. Robiłaś może jeszcze raz?Pierwsza 66 druga 104.57 a trzecia 233.50
Moim zdaniem te przyrosty są w normie pierwszy może lekko niższy, ale drugi już zupełnie w normie. Robiłaś może jeszcze raz?
W piątek 10Kiedy masz wizytę?
10 marzecNo coś się waha ta beta. Pozostaje tylko czekać, kiedy masz wizytę? Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze
Cześć dziewczyny, mam pytanie. Jestem w ciąży, wg ostatniej miesiączki to w 7 tygodniu. W piątek trafiłam do szpitala z małym plamieniem, trwało max godzinę i minęło. Ale biorę progesteron dopochwowo więc może on blokuje poronienie. W szpitalu zrobili mi skan i powiedzieli ze puste jajeczko tylko widzą, żadnych nawet wymiarów mi tego pęcherzyka nie podali. W piątek zrobili betę = 6262 . Dzisiaj 48h później powtórka bety i wynik 7621. Przyrost jedynie o 20%. Co myslicicie? Czy jest szansa na cud? Bo ja jakoś już zwatpilam. O tą ciaze staramy się z mężem od 5 lat