reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niski przyrost Beta HCG w ciągu 48 h zawsze oznacza to samo ????

14% a z tego co gin mówi, powinno być poniżej 8%
Ja mam 12% i zaraz po pozytywnym teście ciążowym mam brać sterydy. Niestety miesiąc temu miałam ciąże biochemiczna i nic nie pomogło. Widzę, ze lametta to to samo co Etruzil, który tez biore, tylko u mnie od 3 do 7 dc

reklama
Ja mam 12% i zaraz po pozytywnym teście ciążowym mam brać sterydy. Niestety miesiąc temu miałam ciąże biochemiczna i nic nie pomogło. Widzę, ze lametta to to samo co Etruzil, który tez biore, tylko u mnie od 3 do 7 dc
Przykro mi. Nie pozostaje nam nic innego niż trzymać się zaleceń gin.
Jak już dostanę @ i będę mogła ruszyć to dam znać jak to się u mnie toczy i czy udało się utrzymać ciążę. Musimy próbować!

Przykro mi. Nie pozostaje nam nic innego niż trzymać się zaleceń gin.
Jak już dostanę @ i będę mogła ruszyć to dam znać jak to się u mnie toczy i czy udało się utrzymać ciążę. Musimy próbować!
Powodzenia :) mi gin kazał kuc żelazo póki gorące po biochemicznej.

Koriander ... najpierw to pęcherzyk ciążowy musi pojawić się w jamie macicy, bo dziś jeszcze go nie było, ginek kazał czekać i się nie zamartwiać, tylko co z tą betą ?? ale jak tak liczyliśmy wspólnie z ginem to wyszło, że ciąża może być młodsza, bo ja mam późne owulacje a do zapłodnienia mogło dojść 1-2 dni po owulacji, więc nie pozostaje nic innego jak tylko czekać
Ja dostałam w środę plamienie tydzień przed okresem i w tym dniu testy były pozytywne. W piątek pojawiła się żywa krew więc pojechałam do lekarza.lekarz potwierdził ciążę 5tydz. Pęcherzyk był widoczny. Beta w piątek 1516 w poniedziałek 1703.we wtorek 1654. W poniedziałek lekarz przez telefon stwierdził że to poronienie i nam jechać do szpitala oraz duphaston odstawić . We wtorek usg serduszko bije. Podali mi znów duphaston i zostawili na obserwacji. Wizytę mam we wtorek. Co Wy o tym sądzicie

Cześć dziewczyny, odkopuję trochę wątek, moja pierwsza beta 21, po 48h wynik 31.
Myślicie że jest szansa na jakieś pozytywne zakończenie?
Gin dopiero w czwartek...

Cześć dziewczyny, odkopuję trochę wątek, moja pierwsza beta 21, po 48h wynik 31.
Myślicie że jest szansa na jakieś pozytywne zakończenie?
Gin dopiero w czwartek...
Jak dla mnie ,nastawilabym się na najgorsze, myślę że beta spada , więc może to być biochemia ,lub puste jajo ,ale obstawiam że okres sie pojawi za kilka dni,przykro mi

Jak dla mnie ,nastawilabym się na najgorsze, myślę że beta spada , więc może to być biochemia ,lub puste jajo ,ale obstawiam że okres sie pojawi za kilka dni,przykro mi
Dzięki, też tak myślę eh :(
To będzie już kolejna biochemiczna, chciałabym żeby już się zaczęło i było po wszystkim.
Nie rozumiem skąd te biochemiczne :( najwyższy czas poszukać lepszego lekarza, choruję na hashi i niedoczynność

Dzięki, też tak myślę eh :(
To będzie już kolejna biochemiczna, chciałabym żeby już się zaczęło i było po wszystkim.
Nie rozumiem skąd te biochemiczne :( najwyższy czas poszukać lepszego lekarza, choruję na hashi i niedoczynność
To nie dobrze , a leki przyjmujesz ? Jakieś badania robiłaś.?

reklama
To nie dobrze , a leki przyjmujesz ? Jakieś badania robiłaś.?
Tak, jestem na letroxie, brałam dostinex bo prolaktyna skakała, poza nią badania ok.
Dlatego nie rozumiem dlaczego tak się stało znowu.
Jedyne co mi podpadło to 4 dni przed pozytywnym testem, tsh drastycznie w górę poszybowało, ale od razu zwiększyłam dawke letroxu.
Może to było przyczyną :(

Do góry