reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niski progesteron początek ciąży

reklama
Sprawdz jeszcze betę za jakiś tydzień na wszelki wypadek ale wygląda na to ze wszystko wyjaśniło się samo. Przykro mi, ale jednocześnie cieszę się że to nie CP
Wiesz ja tez tak czuję ... Nawet jak będzie okres badać ? Niezły spadek progesteronu z 7 praktycznie do zera w dwa dni... Trochę późno ta beta wyszła w dniu okresu domniemanego tylko 12 , jakas część podświadomości mi to mówiła że nie jest okej , ale serce jednak chce ..no coz nie poddajemy się ..dziękuję Wam i na pewno nie raz jeszcze poproszę o pomoc 🌼 jesteście kochane❤️❤️❤️

Strasznie mi przykro 💔🥺 ale z dwojga złego lepiej w te stronę.
A bete też bym po krwawieniu skontrolowała. Lepiej dmuchać na zimne. Albo po prostu zrób test i jeśli coś na nim będzie to wtedy idź na bete

Wiesz ja tez tak czuję ... Nawet jak będzie okres badać ? Niezły spadek progesteronu z 7 praktycznie do zera w dwa dni... Trochę późno ta beta wyszła w dniu okresu domniemanego tylko 12 , jakas część podświadomości mi to mówiła że nie jest okej , ale serce jednak chce ..no coz nie poddajemy się ..dziękuję Wam i na pewno nie raz jeszcze poproszę o pomoc 🌼 jesteście kochane❤️❤️❤️
Tu bardziej chodzi o upewnienie się, chyba @olka11135 tak miała że jej beta raz rosła raz spadała wiec dla pewności bym sprawdziła. Ale możesz tak jak mówi @Zazuu Sprawdzić testem a nie betą.

reklama
Do góry