reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

VeronicaMelania- tak czy tak nie stresuj sie tym. Widzisz ja nie jestem adoptowana a i tak sie z moja mama nie dogaduje. Po dwoch dniach spedzonych w jej towazystwie puszczaja mi nerwy. Zreszta nie potrafimy normanie rozmawiać i tylko sie kłócimy. Badz twarda w decyzjach i postanowieniach, odrazu pokaz ze to twoje dziecko i ty jestes jego mama.

reklama
ja sie tak boje dlatego bo mam trudne relacje z mama i nie iwem jak to bedzie:(

VeronicaMelania, po pierwsze, tak jak mówiły Dziewczyny nie możesz się tak stresować, bot o źle wpływa na dziecko, ono jest silnie związane z Tobą i czuje to samo co Ty. Po drugie, a nie pomyślałaś,że może maleństwo poprawi Wasze relacje? :-) Tego Wam życzę z całego serca!!! :tak: i trzymam za Was mocno kciuki!! ;-)

wow ale sie rozpisalyscie :-D

dzieki za wszystko :))
dzieko napewno bardzo duzo zmieni w naszej rodzinie, ale mam nadzieje ze w pozytywny sposob.
jakos do teraz mi trudno uwierzyc w to ze bede mama . od czasu kiedy wiem o ciazy jestem w szoku.

reklama
Do góry