VeronicaMelania- tak czy tak nie stresuj sie tym. Widzisz ja nie jestem adoptowana a i tak sie z moja mama nie dogaduje. Po dwoch dniach spedzonych w jej towazystwie puszczaja mi nerwy. Zreszta nie potrafimy normanie rozmawiać i tylko sie kłócimy. Badz twarda w decyzjach i postanowieniach, odrazu pokaz ze to twoje dziecko i ty jestes jego mama.
reklama
ja sie tak boje dlatego bo mam trudne relacje z mama i nie iwem jak to bedzie
VeronicaMelania, po pierwsze, tak jak mówiły Dziewczyny nie możesz się tak stresować, bot o źle wpływa na dziecko, ono jest silnie związane z Tobą i czuje to samo co Ty. Po drugie, a nie pomyślałaś,że może maleństwo poprawi Wasze relacje? :-) Tego Wam życzę z całego serca!!! i trzymam za Was mocno kciuki!! ;-)
VeronicaMelania
Fanka BB :)
wow ale sie rozpisalyscie
dzieki za wszystko )
dzieko napewno bardzo duzo zmieni w naszej rodzinie, ale mam nadzieje ze w pozytywny sposob.
jakos do teraz mi trudno uwierzyc w to ze bede mama . od czasu kiedy wiem o ciazy jestem w szoku.
dzieki za wszystko )
dzieko napewno bardzo duzo zmieni w naszej rodzinie, ale mam nadzieje ze w pozytywny sposob.
jakos do teraz mi trudno uwierzyc w to ze bede mama . od czasu kiedy wiem o ciazy jestem w szoku.
aguska2017
a gdy je już zobaczysz to będziesz dopiero w szokuże masz takiego ślicznego małego synusia:-)uczucie przecudowne
livastrid
2010 & 2012
a gdy je już zobaczysz to będziesz dopiero w szokuże masz takiego ślicznego małego synusia:-)uczucie przecudowne
he, no wlasnie.
Ja prawie posiusialm sie ze szczescia jak mi mala polozyli na cyckch
Achh sama nie mogę się doczekać tego momentu...ale się rozmarzyłam :-)he, no wlasnie.
Ja prawie posiusialm sie ze szczescia jak mi mala polozyli na cyckch
livastrid
2010 & 2012
Becioo, jeszcze troche;-)
A jak bedziesz juz miala robaczka przy sobie to bedziesz tesknic za kopniaczkami w brzuszku;-)
A jak bedziesz juz miala robaczka przy sobie to bedziesz tesknic za kopniaczkami w brzuszku;-)
aguska2017
livastrid zgadzam sie przez długi czas tęsknilam za kopniakami nawet do tej pory tęsknię
VeronicaMelania
Achh sama nie mogę się doczekać tego momentu...ale się rozmarzyłam :-)
ty jestes blizej konca niz ja )
chcialabym juz urodzic i miec porod za soba
reklama
livastrid
2010 & 2012
VeronicaMelania Tobie przeciez tez niewiele zostalo. Poza tym nigdy nie wiesz kiedy sie zacznie
aguska2017 mamy wiec wspolna tesknote ;-)
aguska2017 mamy wiec wspolna tesknote ;-)