Termin na maj mi podała.To czas sie poznac, jesli za 7 miesiecy je bedziesz miec Sciagnij aplikacje ciazowa, to bedziesz wiedziec co sie dzieje w danym tygodniu, odpal google i wpisuj co Cie nurtuje Masz jeszcze czas oswoic sie z nowa rzeczywistoscia.
Nie ma znaczenia, czy chodzisz prywatnie czy nie, na prenatalne wymagane jest skierowanie. Powtorze, zadzwon i sie umow, bo sa rozne terminy, a to usg mozna wykonac tylko do konkretnego momentu ciazy.
Czemu zakladasz, ze ciaza sie nie utrzyma?
Ja przy takim zelazie musialam juz brac lek, bo dziecko czerpie z Twoich zapasow.
reklama
Roseny
Fanka BB :)
Tyle wynioslas z mojej wypowiedzi?Termin na maj mi podała.
Sok z żuka
no może, ale po co się nastawiać z góry, że jednak nie donosisz? Idz do lekarza, dostaniesz leki, bierzesz witaminy, jeśli Ci zależy to staraj się myśleć pozytywnie, to też wpływa na dziecko.No może być różnie przecież.
Zobaczysz, że będzie dobrze.
Jak narazie wieść o ciąży to był koszmar a moje samopoczucie jest takie że ledwo wstaje z łóżka że słabości i ciężko mi o czymkolwiek Myśleć mimo prawie 30 lat nigdy nie chciałam mieć dzieci.Termin na maj mi podała.
Na wizycie puszczala bijace serce wtedy było ok a teraz zobaczymy...no może, ale po co się nastawiać z góry, że jednak nie donosisz? Idz do lekarza, dostaniesz leki, bierzesz witaminy, jeśli Ci zależy to staraj się myśleć pozytywnie, to też wpływa na dziecko.
Zobaczysz, że będzie dobrze.
Lady Loka
No ale maszJak narazie wieść o ciąży to był koszmar a moje samopoczucie jest takie że ledwo wstaje z łóżka że słabości i ciężko mi o czymkolwiek Myśleć mimo prawie 30 lat nigdy nie chciałam mieć dzieci.
I sorry, ze powiem wprost, ale jak nie chcialas, to są na to inne sposoby niż potencjalne szkodzenie dziecku papierosami
Teraz twierdzisz, że chcesz. To rusz i poczytaj, co potrzebujesz zrobić.
Bylaś zrobić te badania, na ktore dostalas skierowanie?
Będę szła w tym tygodniu.No ale masz
I sorry, ze powiem wprost, ale jak nie chcialas, to są na to inne sposoby niż potencjalne szkodzenie dziecku papierosami
Teraz twierdzisz, że chcesz. To rusz i poczytaj, co potrzebujesz zrobić.
Bylaś zrobić te badania, na ktore dostalas skierowanie?
paola121214
To chyba jakiś troll bo ciezko uwierzyć że ktoś tak pisze .raz tak raz tak
Koleżanka Werci ?
Koleżanka Werci ?
reklama
megson1996
Dramat, ja się o dziecko starałam 4 lata i dla mnie takie słowa to tragedia.....to jak najszybciej idz do lekarza I mu powiedz o tym. "Sprawdzić czy w ogóle żyje ten zarodek"? To nie brzmi jakby Ci zależało jakoś szczególnie.
Podziel się: