reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Leki niedozwolone w ciąży itp strach:(

To czas sie poznac, jesli za 7 miesiecy je bedziesz miec :) Sciagnij aplikacje ciazowa, to bedziesz wiedziec co sie dzieje w danym tygodniu, odpal google i wpisuj co Cie nurtuje ;) Masz jeszcze czas oswoic sie z nowa rzeczywistoscia.
Nie ma znaczenia, czy chodzisz prywatnie czy nie, na prenatalne wymagane jest skierowanie. Powtorze, zadzwon i sie umow, bo sa rozne terminy, a to usg mozna wykonac tylko do konkretnego momentu ciazy.
Czemu zakladasz, ze ciaza sie nie utrzyma?

Ja przy takim zelazie musialam juz brac lek, bo dziecko czerpie z Twoich zapasow.
Termin na maj mi podała.

reklama
no może, ale po co się nastawiać z góry, że jednak nie donosisz? Idz do lekarza, dostaniesz leki, bierzesz witaminy, jeśli Ci zależy to staraj się myśleć pozytywnie, to też wpływa na dziecko.
Zobaczysz, że będzie dobrze.
Na wizycie puszczala bijace serce wtedy było ok a teraz zobaczymy...

Jak narazie wieść o ciąży to był koszmar a moje samopoczucie jest takie że ledwo wstaje z łóżka że słabości i ciężko mi o czymkolwiek Myśleć mimo prawie 30 lat nigdy nie chciałam mieć dzieci.
No ale masz 🤷‍♀️

I sorry, ze powiem wprost, ale jak nie chcialas, to są na to inne sposoby niż potencjalne szkodzenie dziecku papierosami 🤷‍♀️

Teraz twierdzisz, że chcesz. To rusz i poczytaj, co potrzebujesz zrobić.
Bylaś zrobić te badania, na ktore dostalas skierowanie?

No ale masz 🤷‍♀️

I sorry, ze powiem wprost, ale jak nie chcialas, to są na to inne sposoby niż potencjalne szkodzenie dziecku papierosami 🤷‍♀️

Teraz twierdzisz, że chcesz. To rusz i poczytaj, co potrzebujesz zrobić.
Bylaś zrobić te badania, na ktore dostalas skierowanie?
Będę szła w tym tygodniu.

reklama
Do góry