reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
cześć mam pytanie jestem w 3tc i mam niesamowite mdłości i duzo leżę a na dodatekjak pochodzepo mieszkaniu to czasami boli mnie dół brzucha jakby ktos cos rozciągal wyciągał i wogole sa to bole o takim średnim natężeniu miałam juz wczesnije kilka poronien i boje sie isc do lekarza co mam robic???
Pomóżcie

skoro już wcześniej poroniłas idź do lekarza ale ból podbrzusza na początku ciaży z reguły to norma.Jednak na twoim miejscu poszłabym do lekarza upewnic sie że jest ok choć 3 tyg.to baaaaardzo wczesna ciaża.co do mdłości to tez norma

masakra przy wczesniejszych nie miałam takich dolegliwosci biegam co chwila do WC jest mi duszno mdłosci zgaga normalnie masakra sa to inne objawy niz przy tamtych ale jestem dobrej mysli narazie maz nie pozwala mi sie podnosic z łóżka jak sie dowiedzial:)

Marta idź do lekarza, skoro miałeś juz złe doświadczenia to nie czekaj; możesz jechać do szpitala tam ktoś Cie obejrzy. Nie chce Cie straszyć ale wiesz my po poronieniu jesteśmy w grupie ryzyka, wiec lepiej o dwa razy wiecej iść do lekarza niż raz za późno. Ja tez od 3tyg biorę No-spe i inne leki na podtrzymanie ciąży, a na wizyty do Gin. chodzę raz w tygodniu.

Marta 85, nie ma co się bać iść do lekarza, bo to się może źle skończyć. Ja też podpisuję się pod tym abyś jak najszybciej się z nim skontaktowała i zrobiła badania. Trzymam mocno kciuki i daj nam znać po wizycie co lekarz powiedział.

becioo zauważyłam, że jesteś z Brzegu :) to moje rodzinne, ukochane miasto. Teraz co prawda od trzech lat mieszkam w Katowicach, ale w Brzegu mam rodziców, siostrę, przyjaciół :)

becioo zauważyłam, że jesteś z Brzegu :) to moje rodzinne, ukochane miasto. Teraz co prawda od trzech lat mieszkam w Katowicach, ale w Brzegu mam rodziców, siostrę, przyjaciół :)

mitaginka, to fakt mieszkam tu od urodzenia :-). Może się kiedyś spotkamy jak będziesz w rodzinnym mieście? ;-) a jakby co to pisz na priva kogo tu masz dokładnie w Brzegu...może się znamy? :-)

Hej do lekrza ide po pierwszym lutego (kasy brak na wynajętym ciezko jak jedno pracuje) cały czas leze sobie i czuje sie wysmienicie czasami czuje tak jakby rosło mi cos w srodku kumpela ma podobne odczucia:)) a objawy nie ustaja :) ostatnio budze sie w nocy i podjadam bo az mnie zasysa spodnie ciasne biustonosze tez i najwazniejsze WIEM ze jest wszystko dobrze a do lekarza pojde i napisze Wam co i jak.
Mam pytanie czy objawy mdłosci, czestego siusiania to poczatki czy raczej pozniejszy okres bo juz sie gubie w odpowiedziach innych osob.

reklama
To zwykle objawy początku ciąży ale nie ma reguły nie które kobiety maja mdłości przez cała ciąże a co do siusiania to im bardziej zaawansowana ciąża tym częstsze chodzenie do toalety :-)

Do góry