reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

Byłąm wczoraj na 1 usg:)
tak bardzo sie bałam .......a mój dzidzius ma juz cały cm:)
słyszałąm jak bije jego serduszko!jest to 7tydz i 4 dzien lekarz powiedział ze wszytsko ok:)
a wiec wszystkie przyszłe mamy głowa do gory!
Ja tez mam nadzieje ze tym razem sie uda!pozdrawiam!

reklama
Byłąm wczoraj na 1 usg:)
tak bardzo sie bałam .......a mój dzidzius ma juz cały cm:)
słyszałąm jak bije jego serduszko!jest to 7tydz i 4 dzien lekarz powiedział ze wszytsko ok:)
a wiec wszystkie przyszłe mamy głowa do gory!
Ja tez mam nadzieje ze tym razem sie uda!pozdrawiam!

No to super, bardzo się cieszymy, że wszystko ok...jeszcze tyle miłych chwil przed Tobą :tak:

o widzisz NANA, nie trzeba sie tak stresowac. Fasolka kielkuje, wiec pewnie jestes przeszczesliwa:-) Gratuluje!!!

Becioo, Karol ciagle w brzuszku:tak:dzieci zwykle w nocy lubia przychodzic na swiat. Ja tez sie nie spieszylam, tydzien po terminie przyszlam;-)

Becioo, Karol ciagle w brzuszku:tak:dzieci zwykle w nocy lubia przychodzic na swiat. Ja tez sie nie spieszylam, tydzien po terminie przyszlam;-)
No coś mu się nie spieszy, dziś mój mąż przywiózł mi piłkę do ćwiczeń więc próbuję innych metod....po południu wizyta u ginekologa to zobaczymy. Ja coraz bardziej się boję, że nie będę mogła rodzić naturalnie, bez wspomagania oxy itp.

Daj, daj, będę czekać na info. Tymczasem szkoda, że moje przepowiednie, że Karolek wyjdzie terminowo się nie sprawdziły...hmmm, mały uparciuszek ;)

Becioo może i faktycznie się wydawać że wprowadzam niepokój.POprostu staram się pisac wszystko co wiem a akutar takie ptania padają że wychodzi jak wychodzi.Przeczytaj moje wczesniejsze komentarze z " nie pokojów".To nie jest tak jak myslisz.

reklama
Becioo może i faktycznie się wydawać że wprowadzam niepokój.POprostu staram się pisac wszystko co wiem a akutar takie ptania padają że wychodzi jak wychodzi.Przeczytaj moje wczesniejsze komentarze z " nie pokojów".To nie jest tak jak myslisz.

Pysia29d
, wiesz, akurat tylko Twoje posty pamiętam jako takie "straszące", a przecież mamy się tu wspierać, dodawać otuchy ;-).

livastrid
, boję się oxy i wszystkich innych szpitalnych "wspomagaczy", bo boję się że są nieprzyjemne, a po oxy obawiam się że skurcze będą bardziej bolesne. Obawiam się też że coś za szybko zaczną wywoływać i będę się przez to dłużej męczyła...taka pesymistka ze mnie :-(

Do góry