reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

evelinecka koniecznie skontaktuj się z ginem i spytaj o radę. Silny kaszel w ciąży nie jest wskazany, bo może powodować skurcze, a skoro boli Cię brzusio, to tym bardziej znak, że lepiej poradzić się lekarza prowadzącego.

reklama
evelinecka koniecznie skontaktuj się z ginem i spytaj o radę. Silny kaszel w ciąży nie jest wskazany, bo może powodować skurcze, a skoro boli Cię brzusio, to tym bardziej znak, że lepiej poradzić się lekarza prowadzącego.

dokladnie. ja jak bylam strasznie przeziebiona w grudniu to przez kaszel mialam takie skurcze ze myslalam ze urodze w 30 tygodniu... masakra! a jak to bolalo!

Witam kochane !
Mam pytanei,pisałąm juz an tym forum jestem w 6 tyg.
Pol roku temu poronilam na poczatku 1 ciaze/od poczatku milama niskei hormony i zle sie czulam dzisiaj odebralam wyniki mam 84260 hcg
czy to jest dobry wynik na 6 tydz!?
Prosze bardzo o odpowiedz@!

Kochana jestes :)dziekuje ze odpisujesz!mama jeszcze 1 pytanie
miałam isc wczoraj na usg,ale lekarz nie mogl wiec ide dzisi po pracy.mam pytanie jezeli to jest 6 tydz lekarz zobaczy cokolwiek?bedzie mogl stwierdzic czy wszsytko rozwija sie dobrze?czy jest za wczesnie na usg?

tak, zobaczysz takie male cos zwane fasolka:-D Lekarz zmierzy Ci fasolke i powie czy to faktycznie ten 6 tydzien jest. Ja w w polowie 5 tygodnia zobaczylam 2,5 mm taka kropeczka smieszna to byla. Zeby cos wiecej zobaczyc to tak 8-9 tydzien.

reklama
Do góry