reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
Ciesz się ciażą bo potem bedziesz chciała do tego wrocić.Ja miałam ciąże okropnie zagrożoną ,kolezanka byla dopiero co po porodzie a ja jej zazdrościłam.POwiedziała mi"ciesz się tym stanem bo potem będizesz chciała wrocic" tak wlasnie jest

Dziewczyny od wczoraj stosuje deflegmin lek wyksztusny bo dr mowila ze musi mi sie to swinstwo w plucach odklejac.. ale tak mnie boli od tego dol brzucha ze nie wiem czy i ile mam oststnecznie to brac..wizyte u gin mam w pon a do internisty nie wroce... bo setki razy pytalam czy te leki napewno nie zaszkodza dziecku... odp ze napewno nie... i nie wiem czy to normalne ze boli czy jednak nie za bardzo...

Ciesz się ciażą bo potem bedziesz chciała do tego wrocić.Ja miałam ciąże okropnie zagrożoną ,kolezanka byla dopiero co po porodzie a ja jej zazdrościłam.POwiedziała mi"ciesz się tym stanem bo potem będizesz chciała wrocic" tak wlasnie jest

Pysia29d, ja mam wrażenie że często wprowadzasz jakiś ponury nastrój, piszesz o strasznych rzeczach...może nie warto co? :tak:
Dziś mija mój termin więc się troszkę niecierpliwię i tyle...
Aguska2017, livastrid obyście Kochane miały rację ;-)

reklama
Dziewczyny od wczoraj stosuje deflegmin lek wyksztusny bo dr mowila ze musi mi sie to swinstwo w plucach odklejac.. ale tak mnie boli od tego dol brzucha ze nie wiem czy i ile mam oststnecznie to brac..wizyte u gin mam w pon a do internisty nie wroce... bo setki razy pytalam czy te leki napewno nie zaszkodza dziecku... odp ze napewno nie... i nie wiem czy to normalne ze boli czy jednak nie za bardzo...

Może zadzwoń do swojego ginekologa z tym?

Do góry