aguska2017
Fanka BB :)
najlepszy jest seks:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najlepszy jest seks:-)
Ciesz się ciażą bo potem bedziesz chciała do tego wrocić.Ja miałam ciąże okropnie zagrożoną ,kolezanka byla dopiero co po porodzie a ja jej zazdrościłam.POwiedziała mi"ciesz się tym stanem bo potem będizesz chciała wrocic" tak wlasnie jest
Dziewczyny od wczoraj stosuje deflegmin lek wyksztusny bo dr mowila ze musi mi sie to swinstwo w plucach odklejac.. ale tak mnie boli od tego dol brzucha ze nie wiem czy i ile mam oststnecznie to brac..wizyte u gin mam w pon a do internisty nie wroce... bo setki razy pytalam czy te leki napewno nie zaszkodza dziecku... odp ze napewno nie... i nie wiem czy to normalne ze boli czy jednak nie za bardzo...