reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

Dziewczyny od jakis 3 dni mam upławy ,ktore sa tak jakby pobarwione krwia (bardzo delikatnie)nie mam zadnych boli!bylam we wtorek na usg to prawie 8 tydz,wszystko jest dobrze!
Miała ktoras z was taki problem!prosze odpiszcie,martwie sie bo pol roku temu poronilam 1 ciaze:(
NANA22, spokojnie może to nic złego, zadzwoń do swojego lekarza; takie upławy się zdarzają. Głowa do góry i daj znać co lekarz powiedział ;-)

becioo ja cały czas trzymam kciuki!

mitaginka, no to chyba jeszcze trochę je potrzymasz :-(

reklama
Becioo Ty z brzuszkiem jeszcze, ale spokojnie, moze ostatnie loczki na glowie uklada:-)

NANA ja tak mialam, w 7 i 13 tygodniu. Nic mi nie bylo, jak masz mozliwosc to idz do lekarza, bo ja nie dostalam luteiny, bo tu u mnie dopiero mowa jest o ciazy gdy mina pierwsze 3 miesiace i ciagle ma sie fasolke.

Dzieki dziewczyny!jak tylko bede mogla pojde do lekarza,mama takie godz pracy ze nawet prywatnie ciezko sie umowic bo wszystko zajete!ja biore nospe i dufaston(progesteron na podtrzymanie)zabezpiecza mnie po 1 poronieniu!mama mowila ze tez w ciazy na poczatku miala takie uplawy,pocieszam sie tym ze nie mama zadnych boli i ze na usg wszsystko bylo dobrze

Dzieki dziewczyny!jak tylko bede mogla pojde do lekarza,mama takie godz pracy ze nawet prywatnie ciezko sie umowic bo wszystko zajete!ja biore nospe i dufaston(progesteron na podtrzymanie)zabezpiecza mnie po 1 poronieniu!mama mowila ze tez w ciazy na poczatku miala takie uplawy,pocieszam sie tym ze nie mama zadnych boli i ze na usg wszsystko bylo dobrze

Nana a mi sie zdaje ze wg prawa kobieta w ciazy jezeli ma wizyte w godzinach pracy to moze wyjsc na nią i bedzie jej normalnie placone za tą godzine... To sie tylczy chyba umow o prace bo wiadomo jak z innymi..

właśnie Becioo jak to u was z tym porodem będzie rodzinny?i kochana odpoczywaj wiem że już się nie możesz doczekać Karolka ale widocznie jemu jest w brzuchu za dobrze:-p

reklama
to najwazniejsze, ze juz mozecie byc razem:-)
ja nie chcialam oxy, ale mi podali (troche zmeczona bylam, bo na 48 h przed porodem spalam moze ze 4) i wiesz, nie zaluje. W ogole wielu rzeczy nie chcialam a jak zrobili to nie zalowalam.
Nie martw sie, moze nie bedzie trzeba:tak:

Do góry