reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

Nie wiem mi się wydaje że nie sa straszace ,ale może tylko mi.Postaram się pisac inaczej,albo milczeć.
No widzisz to tak samo sie robi:D nie robie tego żeby straszyć:D jak napisałas o okxy to już chciałam pisac o niej,a wcale tego nie robie zeby komus uprzykrzyć poród czy coś.Moze poprostu taka moja natura,nie chce straszyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Becioo Pomysl o tym że juz niedlugo bedziesz miec maluszka przy sobie i zapomnisz o bolu bedzie na spacerki wychodzic przestanie bolec szybko sie zagoi .... brzuszek opadnie i bedziesz sexi mama ....spokojnie dasz radę ..... i bedziesz tulić malenstwo a z chila kiedy je zobaczysz bol minie i bedizesz szczesliwa ...........mi takie myslenie pomagalo ..a i tak mialam cesarkę ..głowa do góry ..... trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Becioo dasz radę napewno:-)ból jest oczywiście ale Agula ma racje jak już sie ma dzidzie przy sobie to jest uczucie nie do opisania a ból z czasem mija.Ja miałam oksy i nic z tego nie wyszło bo i tak musieli mi zrobić cc.a tak ogólnie to ból jest do zniesienia boli ale ta świadomość że zaraz będziesz miała dziecko daje mega sił.Uwierz w siebie
trzymam kciuki że Karolek może dziś w nocy się odezwie...:-)

bedziesz miala dzidzie bol zniknie.ja najpierw wymuszałam cesarkę a jak lekarz powiedział że jutro to miałam ochote isć do niego z płaczem że jednak poczekam bo się boje:D plakac mi sie chcialo ze strachu,ale udawałam że nie.Kazdy się pytal czy sie boje a ja że nie bo niby czego . taka ho ho bylam:D zawieżli mnie na sale i lekarz pyta sie mnie"boi się Pani?pani przestraszona taka" a ja"a przestańcie !! czego tu się bać" on"do dziela!"nie ruszaj się teraz,musimy wbić w krengosłup" "na to ja "a wbijajcie seeee nie boje się!!"
a zaraz takie "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" a anestezjolog"miałaś się nie ruszać!!! trzymajcie ją bo krzywde zrobie,może połużcie ja zebys się nie wyrwala:D" a ja"CO ??jeszcze ?już Pan wbijałto boli!!!!"a anestezjolog"watą Cię dotknełem!"
\
takze ja uwazałam ze jestem taka super że się nie boje a facet tylko dotknął mnie wata przed wbiciem:D

Becioo dasz radę napewno:-)ból jest oczywiście ale Agula ma racje jak już sie ma dzidzie przy sobie to jest uczucie nie do opisania a ból z czasem mija.Ja miałam oksy i nic z tego nie wyszło bo i tak musieli mi zrobić cc.a tak ogólnie to ból jest do zniesienia boli ale ta świadomość że zaraz będziesz miała dziecko daje mega sił.Uwierz w siebie
trzymam kciuki że Karolek może dziś w nocy się odezwie...:-)

No niestety w nocy się nie urodził i raczej nadal nie mam żadnych objawów...powoli zaczynam się godzić z myślą,że będę musiała iść do szpitala się położyć, ale mamy jeszcze parę dni więc trzymajcie kciuki i dopingujcie, może te wszystkie metody typu skakanie, bieganie po schodach itp jednak pomogą...;-)

Dziewczyny od jakis 3 dni mam upławy ,ktore sa tak jakby pobarwione krwia (bardzo delikatnie)nie mam zadnych boli!bylam we wtorek na usg to prawie 8 tydz,wszystko jest dobrze!
Miała ktoras z was taki problem!prosze odpiszcie,martwie sie bo pol roku temu poronilam 1 ciaze:(

reklama
nana skontaktuj się lepiej z lekarzem, lepiej żeby Cię uspokoił, sprawdził, czy wszystko jest ok

becioo ja cały czas trzymam kciuki!

Do góry