reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
kochane dziewczynki jakieś 30 min temu poczułam wreszcie ruchy...bobaskowi nie podobało się chyba w jakiej pozycji siedziałam:-D radość niesamowita bo już zaczynałam panikować...bardzo wam dziękuje kochane za podtrzymanie na duchu:rofl2:

kochane dziewczynki jakieś 30 min temu poczułam wreszcie ruchy...bobaskowi nie podobało się chyba w jakiej pozycji siedziałam:-D radość niesamowita bo już zaczynałam panikować...bardzo wam dziękuje kochane za podtrzymanie na duchu:rofl2:

Wiedziałam,że będzie dobrze :tak:. Bardzo się cieszę.

Witam...
Wcziraj byłam na usg..i wykryto,że moje dziecko..ma za jasne jelita...i cos z chromosonami (31 tc)... bardzo się zmartwiłam...gdyż problem z chromosonami kojarzy mi się z bardzo ciezkimi chorobami....zostałam skierowana odrazu do lekarza..i czekam na termin specjalnych badań..Czy któraś z was miała cos podobnego w ciąży?? Bardzo się martwie..ponieważ..przed zajsciem w ciąże zmarł mi synek połroczny...Prosze o pomoc...

KalaKRK, nie zamartwiaj się, wiem ze łatwo powiedziec, ale ja w 34tc. dowiedziałam sie ze urodze karzełka, w 39tc. urodziłam zdrowiutkiego Stasia. Lekarze często się mylą, kiedy rozmawialam ze znajomymi o moim problemie to wielu z nich mowilo o straszliwych chorobach wykrytych w ciazy u ich dzieci, a wszystkie maluchy sa zdrowe, lekarze lubia przesadzac, a czesto sprzet jakim wykonuje sie usg pozostawia wiele do zyczenia.

Witam ponownei!
Dziewczyny maM PYTANIE i prosbe o szybki odpis!
A wiec zasatnawiam SIĘ czy wszystko jest ok-ostatni okres mialam 29.12 2010
U lekarza bylam na usg zeby sprawdzic czy wszsytko ok poniewaz w sierpniu poronilam:( usg 22 STYCZNIA )lekarz nie stwierdzil zadnych zmian wskazujacych na ciaze tylko obraz CIAŁKA ZÓLTEGO w lewym jajniku!
JA bylam wtedy 3 dni przed okresem ktorego nie dostalam!
Zrobilam test wyszedl POZYTYWNIE!
Teraz mam PYTANIE w poniedzialek ide na usg ,od tamtego usg na ktorym bylo tylko cialko zolte mija 3 tyg
czy to normalne ze wtedy na usg NIE bylo nic widac,i czy MYSLICIE ze jak pojde teraz po 3 tyg bedzie jakas zmiana!
Blagam odpiszcei,barzdo SIĘ boje ze znowu cos jest NIE tak i ze moze moj dzidzius sie NIEi rozwija:(

reklama
Do góry