reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
przerabialam juz łażenie po schodach, codzienne sprzatanie, długie spacery, jazda samochodem po dziurach i wertepach. ostatnio grałam w pasjansa i przez godzine draznilam sutki :D, męża gwałce codziennie. Niestety mój Synek jest uparty i nic na niego nie działa:-)

nojaniewiem to współczuje zostaje ci tylko czekać:-)widocznie twojemu synkowi jest tam aż za dobrze:-)
i tak to jest jedne maluchy sie śpiesza a inne nawet nie chca wyjść.
cieprliwości

cześc nie wiecie czy w ciąży można brać krople żoładkowe? od kilku dni cokolwiek zjem mam potem potworny ból żołądka. nie wiem co jest piję mięte ale nie pomaga. nie wiem co mogłabym wziąć poradźcie proszę.

od dwóch dni mam dokładnie to samo, co Ty- żołądek boli mnie nieprzerwanie. Próbowałam mięty, renie, maaloxu, ale nie pomaga. Wczoraj wysłałam męża do apteki i farmaceutka odradziła krople. Ponoć dobre na żołądek jest siemię lniane, ale ja nie mogę się przemóc, żeby to pić :( może Ty spróbuj...ja póki co się nadal męczę...

działa to na takiej zasadzie jak renie i maalox, więc na mnie słabo...
w środę mam wizyt ę u ginka, to spytam, czy zna jakieś sposoby

reklama
ciekawe od czego to może być wcześniej nie miałam takich dolegliwości siemie lniane nie przejdzie mi przez gardło kiedys próbowałam na dolegliwości żołądkowe pomaga też majranek (taki babciny sposób) pół łyżeczki majranku popic wodą - jeśli ktos da rady bo ja tego też nie mogę bo mam od razu odruch wymiotny, renie nigdy na mnie nie działało więc wątpię czy teraz pomoże dziś już nie pójde do żadnej apteki ale jutro będę czegoś szukać. normalnie chyba skonam żołądek tam mi urósł ze jeszcze trochę i pęknie, a może trochę coli się napic albo coś innego gazowanego może tam poruszy wszsytko i będzie dobrze? wiem ze cola nie wskazana ciężarnym ale troche może nie zaszkodzi

Do góry