reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Sil ja radzę spać na lewym boku bo wtedy jest lepsze krążenie oczywiście długo na jednym boku pewnie nie wyleżysz to sobie zmieniaj a jeśli chodzi o spanie na brzuchu to nie polecam.tak jak napisała Twardy nie długo nawet nie dasz rady spać na brzuchu:-)
Ja też wpadam w paanoje jak nie czuje ruchów maleństwa,pukam w brzuszek ,trzesę nim aby tylko dało jakiś znak.Na szczęście odpowiada i niech już tak zostanie bo wykończe sie nerwowo.Wiem ze maluch też ma lepsze lub gorsze dni i czasami woli sobie grzecznie popływac na pleckach a nie tylko fikołki robic .Chcę tylko abu poród był bez komplikacji i dziecko zdrowe ,więcej mi do szczęścia potrzebne nie będzie
nojaniewiem
Zaciekawiona BB
dziewczyny, a czy dziecko przed porodem mniej sie rusza? bo moj dosc ruchliwy chlopak teraz rzadziej daje o sobie znac i nie wiem co o tym sadzic.
aguska2017
Fanka BB :)
Tak nie martw się on poprostu już się przygotowuje do wyjścia układa się:-)i napewno jest już mu baaaardzo ciasno:-)
livastrid
2010 & 2012
dokladnie, ma bardzo ciasno
ja gdy sie denerwowalam pod koniec ciazy przy dlugich odstepach miedzy ruszkami jadlam czekoladowego batonika albo cala paczke budyniu czekoladowego. Mala zawsze probowala sie wtedy prostowac.
ja gdy sie denerwowalam pod koniec ciazy przy dlugich odstepach miedzy ruszkami jadlam czekoladowego batonika albo cala paczke budyniu czekoladowego. Mala zawsze probowala sie wtedy prostowac.
silentenigma
Zaangażowana w BB
Witajcie Co do rozpoczętego przeze mnie problemu kremowego gęstego śluzu to kłopot już przeszedł.Dziś byłam u gin. i mówiła że wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie ma się o co martwić.Nawet na USG udało się zobaczyć maleństwo z bijącym serduszkiem
nojaniewiem
Zaciekawiona BB
dzieki dziewczyny za uspokojenie ;-)
kurcze, kiedy ja w koncu urodze ?
kurcze, kiedy ja w koncu urodze ?
reklama