reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
Sil ja radzę spać na lewym boku bo wtedy jest lepsze krążenie oczywiście długo na jednym boku pewnie nie wyleżysz to sobie zmieniaj a jeśli chodzi o spanie na brzuchu to nie polecam.tak jak napisała Twardy nie długo nawet nie dasz rady spać na brzuchu:-)

Ja też wpadam w paanoje jak nie czuje ruchów maleństwa,pukam w brzuszek ,trzesę nim aby tylko dało jakiś znak.Na szczęście odpowiada i niech już tak zostanie bo wykończe sie nerwowo.Wiem ze maluch też ma lepsze lub gorsze dni i czasami woli sobie grzecznie popływac na pleckach a nie tylko fikołki robic .Chcę tylko abu poród był bez komplikacji i dziecko zdrowe ,więcej mi do szczęścia potrzebne nie będzie

dokladnie, ma bardzo ciasno:tak:
ja gdy sie denerwowalam pod koniec ciazy przy dlugich odstepach miedzy ruszkami jadlam czekoladowego batonika albo cala paczke budyniu czekoladowego. Mala zawsze probowala sie wtedy prostowac.

Witajcie ;) Co do rozpoczętego przeze mnie problemu kremowego gęstego śluzu to kłopot już przeszedł.Dziś byłam u gin. i mówiła że wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie ma się o co martwić.Nawet na USG udało się zobaczyć maleństwo z bijącym serduszkiem ;)

reklama
Do góry