reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
Sil ja radzę spać na lewym boku bo wtedy jest lepsze krążenie oczywiście długo na jednym boku pewnie nie wyleżysz to sobie zmieniaj a jeśli chodzi o spanie na brzuchu to nie polecam.tak jak napisała Twardy nie długo nawet nie dasz rady spać na brzuchu:-)

Ja też wpadam w paanoje jak nie czuje ruchów maleństwa,pukam w brzuszek ,trzesę nim aby tylko dało jakiś znak.Na szczęście odpowiada i niech już tak zostanie bo wykończe sie nerwowo.Wiem ze maluch też ma lepsze lub gorsze dni i czasami woli sobie grzecznie popływac na pleckach a nie tylko fikołki robic .Chcę tylko abu poród był bez komplikacji i dziecko zdrowe ,więcej mi do szczęścia potrzebne nie będzie

dokladnie, ma bardzo ciasno:tak:
ja gdy sie denerwowalam pod koniec ciazy przy dlugich odstepach miedzy ruszkami jadlam czekoladowego batonika albo cala paczke budyniu czekoladowego. Mala zawsze probowala sie wtedy prostowac.

Witajcie ;) Co do rozpoczętego przeze mnie problemu kremowego gęstego śluzu to kłopot już przeszedł.Dziś byłam u gin. i mówiła że wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie ma się o co martwić.Nawet na USG udało się zobaczyć maleństwo z bijącym serduszkiem ;)

reklama
Do góry