reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Niepokoje w ciąży

jak jest ordynatorem i proacuje w szpitalu to będzie łatwiej:) U mnie jakby tyle lekarze kosztolwali to nikt by do nich nie chodził tylko prywatnie bo wiadomo ze w wiosce zaden lekarz nie wezmie 100 zl;/ prócz tego co mysli o sobie niewiadomo co,ale nikt do nieog nie chodzi

reklama
Cóż nie wiem skąd jesteś, ale w moim regionie niestety takie są ceny, jeśli to w ogóle ma być dobry lekarz. Heh moja mama chodziła do tego lekarza jak była ze mną i moimi siostrami w ciąży... może nie jest On młody, ale całkowicie na czasie :) i jak na razie bardzo go sobie chwale, mimo kosztów jakie ponoszę.

Tak sobie podczytałam ten Wasz watek i przypomniało mi sie, czego strasznie bałam sie będąc w ciązy ze Stasiem: tego, że nie czuję Jego ruchów - dlatego ciężko mi było do 18tc, bo tylko co 4-5 tygodni miałam potwierdzenie, że wszystko z moim malutkim Skarbem jest OK - jak juz zaczęłam czuć ruchy to byłam juz spokojniejsza :-)

zgadzam się .ja miałam bardzo mały brzuch wiec antek za bardzo nie mógl się ruszać kopać itp wiec musialam kupić detektor tętna,al i tak niestety go nie uzyłam.Kupilam w 32 tygodniu chyba a potem trafiłam na oddział i tak do konca.

to i ja się dołączę:-)
ja także miałam największe lęki do momentu kiedy poczułam ruchy wtedy już wiedziałam że mój skarb dobrze się czuje:-)tylko pózniej jak np. nie ruszał się przez dłuższy czas a na początku to normalne to panikowałam i trzęsłam trochę brzuchem żeby mi dał znać że wszystko jest ok.Wiem że to może dziwnie brzmi ale ja tak mialam bo strach był silniejszy ale pózniej mój synuś tak kopał że czasem miałam aż dosyć hehe
Moim zdaniem chyba każda kobieta w ciąży albo prawie każda ma jakieś obawy ale to chyba dobrze tak mi sie wydaje

JA TEŻ trzeslam brzuchem.W dzień cesarki wpadłam w panike bo nawet trzesienie ani chozdenie nie pomogło.zasną tak głeboko .,

reklama
Cóż mnie ostatniej nocy za to moje Maleństwo obudziło... nie dosyć, że mam problemy ze spaniem, to jeszcze taka pobudka o 5rano, wystraszyłam się że szok...

Co do tego spania jeszcze, powiedzcie mi proszę... jak to jest:
Na plecach ze względu na astmę i bezdech nie sypiam, często na boku lub brzuchu. Teraz ze względu na Maleństwo staram się tylko na boku, ale ostatnio często budzę się właśnie na brzuchu... czy może to zaszkodzić mojemu Maleństwu??

Do góry