reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Becik -witaj ponownie.....dobrze, ze wrocilas bo nas coraz mniej.....dziewczyny sie rozdwajają i nie ma z kim klepac na BB:-) No a jakby nie bylo jeszcze nas troche zostalo "mamuś październikowych"

reklama
witam, jesteśmy już w domku !wyszłam w poniedziałek, ale mieszkam tymczasowo u mamy, więc jestemtylko na chwilke, wkleje zaraz jakieś fotki dzieci, buziaki

Hej dziewczeta :-) ... wrocilismy dzisiaj do domQ ... Dawidek ma sie bardzo dobrze, jest bardzo grzeczny ... zjada i spi ... odpukac w niemalowane ;-) ... ja, jak to bywa po porodzie i szyciu ;-) ... jak bede miala wiecej czasu powklejam zdjatka mojego malego przystojniaka i opisze relacje z porodu ... oczywiscie zamierzam tez nadrobic zaleglosci :-)... buziaczki i dziekuje za sms-ki, gratulacje, i kciuki :-)

MoniQa - WITAJ ZNOWU .....wspaniale ze wróciłaś do Nas cała i zdrowa i nareszcie ze swoim długo oczekiwanym dzieciaczkiem!!!!!!!

My (co poniektóre) nadal 2 w 1....i pewnie tak jeszcze pozostanie przez pewien czas.....choć dziewczyny juz coraz mniej cierpliwosci mają;-) .
Jak dojdziesz do siebie opisz poród bo ciekwa jestem.....no i koniecznie wklej fotoski swojego małego mężczyzny :-)
:-)
Całusy ogromne dla Was!!!!!

Moniczko witaj kochana. Fajnie, ze juz masz Dawidka, całego i zdrowego poza brzuszkiem. Jeszcze raz gratuluje.
Wklej szybko zdjęcia syneczka. Umieram z ciekawaości jak wygląda.
Buziaki dla Was.

Monisiu, ciesze sie ze wszystko sie dobrze potoczylo i razem z Dawidkiem jestescie juz w domku. Zycze Tobie i mezowi aby sie chowal zdrowiutko.
A Ty jak tylko dojdziesz do siebie to wklejaj te fotki.....bo ja jestem niecierpliwa aby nowego mena zobaczyc :-)

Monia witaj z powrotem!!:-) Ja też czekam z niecierpliwością na foteczki Twojego synusia, no i na Twoją relację z porodu:-)

I ja też się dopisuje.

A poza tym to prosiłabym już rozpakowane mamusie żeby opowiedziały o pierwszym dniu z maleństwem w domu bo tego to się chyba boję bardziej niż porodu :zawstydzona/y:

reklama
Renik pierwszy dzien nie jest taki zly "jak go pisza" ;-) ... ja tez sie stresowalam, ale wsztystko samo sie potoczylo, najwazniejsze nie bac sie :happy:

Dziewczeta zaczynam sie martwic o Loje ... napisalam do niej juz kolejnego sm-ka i nadal cisza :confused: .. moze ktoras cos wie :confused:

I co z Justynka :confused:

Do góry