reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

:-) :-) Witam Kochane!!!! Dawno Nas nie było - nie wiem jak to robicie, że macie czas na pisanie???:eek: Moja Zuzia nie daje mi prawie nic zrobić - od urodzenia prawie wcale nie śpi w dzień, a jak śpi to po 15 min. albo z kimś - czyli ze mną:-( :szok: :no: Bardzo za Wami tęsknię, ale niestety nie jestem w stanie często pisać!!!
Wasze dzieciaczki są takie urocze- jak mi się kiedyś uda to prześlę Wam kilka NOWYCH zdjęć Zuzieńki!!!!
Całuję Was mocno i pozdrawiam!!!:-D :-D :-D

reklama
O rany nie zaglądałam tu ze dwa tygodnie i tyle się dzieje,że nie nadążę tego przeczytać. poza tym taka fajna pogoda i tyle obowiązków, że coraz rzdziej siadam do komputera.

I ja się melduję, że żyję i wszystko u nas w porządku (odpukać);-) Ostatnio jakoś na nic nie starcza czasu, zycie obraca się wokół Wiktorka, jego karmienia, spania, spacerków no i mojej pracy. Oprócz tego jestem zaaferowana moją psiną-sunią która na dniach będzie rodzić ( http://beskaligamistrzow.w.interia.pl/strona5.html ), i powiem Wam że mam chyba większego nerwa i jestem mniej pewna wszystkiego niż przed własnym porodem:szok: W każdym razie proszę wszystkie ciocie o trzymanie kciuków albo przynajmniej wsparcie duchowe:tak:

Dziewczyny - jadę na działeczke z młodym i chcę być do około 15 sierpnia. Bęe was podczytywać bo muszę wpadać co jakiś czas aby poprać ciuchy ale pewnie będzie to wszystko w biegu, więc pisać nie będe miała czasu. Trzymajcie się cieplutko i wasze rodzinki również.
Papapapapajki:-D:-D:-D

Dziewczyny uciekam na wekend albo i dłużej do mojej mamuśki więc mnie nie będzie. Mężuś musi się uczyć na środową obrone pracy i potrzebuje spokoju :nerd:

Jak wróce nadrobie zaległości. Mogłabym zaglądać do was bo mamuśka mieszka 10 min drogi stąd ale pewnie nie będe się tu zjawiać.

Wogóle planuje sobotni wypad z kumpelą do jakiegoś klubu, niedzielny nad jeziorko bo mój brat nas odwiedzi (dawno go Oluś nie widział) itd..... :-D będzie ciekawie.

cieszę się jak szalony osioł, bo mama trochę mi odciąży opiekę nad Olusiem.

Milkshake,to w takim razie ydanego wypoczynku,no i imprezy - oj,jak ja bym sobie wyskoczyła do jakiegoś klubu...:rolleyes2:

A my uciekamy dziś do teściów będziemy tam do piatku, chyba że nas wcześniej wywalą:-), a w piatek mężus przyjeżdża... HURA!!! Miłego tygodnia i weekendu Wam życze!!! Bądźcie zdrowe!!!

Dziewczynki nie wiem czy jutro dam rade ... ale pewnie znajde chwilke .. na BB zawsze ;-) ... wyjezdzamy jutro na wakacje ... wracamy 12 sierpnia ... ale gdybym jednak nie dala rady to ... dziewczynki nie zapomnijcie o Nas :-) i do uslyszenia :tak: ... buziamy :-)

reklama
Do góry