reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

A ja umyłam dwa małe okienka i mam dość
Firanki to dla męża zostawiam - nie ryzykuje

A tak a propos to siedzę sobie sama bo mąż na delegacji - tylko rano zdjął mi firanki i pojechał a młoda pojechała do babci na drugi koniec miasta

Do wieczora mam luzik...

Teraz zupka, potem spacerek i serialik może jakiś

Boję sie tylko żebym nie mysiała po męża na tą delegację dzwonić ....w nocy

reklama
Ja mam za to "świetny" pomysł na caaały weekend:-( Jutro mam pierwszy zjazd na studiach na 4 roku:wściekła/y::no: Boję się tylko żebym koleżance w aucie nie zaczęła rodzić:baffled: A tak w ogóle to nie wiem jak sobie poradzę ze zjazdami po porodzie:szok: W każdym razie do szkoły mam 72km. i będę wracać codziennie do Maleńkiej i mężusia:tak: :-D

Czarodziejko- oj wiem, ja sama mam wszelakiego rodzaju dni,
Agnieszka- moze sprobuj techiniki, w ktorej sama sie nastawiasz psychicznie na tyle silnie ze oddzialuje na Twoj organizm...wtedy mala poczeka kiedy to tatko wruci z delegacji
Monisiu-po mej naj, naj kolezance wiem ze znajduja sie takie poklady energii ze dasz rade pogodzic dom ze studiami- jeszcze sama sie zaskoczysz.

Monisiu - ja pierwszą córcię urodziałam w marcu kiedy to właśnie skończyła mi się sesja na pierwszym roku

POtem jezdziałam do Krakowa z Bielska (100km) i skończyłam studia inżynierskiem magisterskie i podyplomowe ...

A u Ciebi juz 4 rok???

Dasz radę !!!!!

Agnieszka 18 - ja też dostalam tego sms-a od Moni....kurcze no to teraz jak sie odezwie to na 100% już po........

no to co dziewczynki....wreszcie sie MoniQa doczekała.....trzymamy kciuki za kolejnego siusiorka...i za Mamusię:-D

No MOniqa Trzymam kciukasy ale już też bym tak chciała.

A coś dzisiaj Paulina się też nie odzywała może też juz jest mamusią :-)

Oj Renik, chcialabym byc, ale widac ze moja Amelka sie jakos nie kwapi przed terminem. A jak urodze to zaraz sama Wam opisze, wystarczy ze z sypialni przejde do drugiego pokoju na kompa. No chyba ze cosik bedzie sie dzwiac i nici z porodu w domu i bede musiala jechac do szpitala-oby nie :szok:
A co do maluszkow to bardzo duzo wepchalo sie poza swoja kolejka :-)

reklama
hej juz jestem.nie bylo mnie przez jakis czas,bo mialam tyle spraw do zalatwienia...np:remont w pokoju,musielismy kupic jakies meble,dywany,rzeczy dla dziecka itd.masakra czasu nie bylo...ale juz jestem:)))))))))))

Do góry