reklama
rudykot2
Mama Franka Baranka
hejo Kochane - spadam na działke w lasy puszczy Noteckiej, będe tam z przerwami do połowy sierpnia. cywilizacji w postaci internetu tam nie mamy, wiec odezwe sie po powrocie. Trzymajcie sie i papapapapja
Katka
Użyszkodnik ;)
fajnie macie urlopowiczki,udanego wypoczynku!!!
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
odmeldowuje sie juz dzisiaj, bo po pracy czeka mnie pakowanie, wiec pewnie nie bede miala czasu na BB. wyjezdzamyu jutro rano do Rabki. wracamy 13.08.
trzymajcie sie :-)
trzymajcie sie :-)
Czarodziejka
Fanka BB :)
Kochane
Wybywam na 2 tygodnie
Po powrocie od razu sie zamelduję
Buziaki
Wybywam na 2 tygodnie
Po powrocie od razu sie zamelduję
Buziaki
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Cześć Kochane!!! Mnie nie było u Was już baaardzo długo, ale naprawdę nie miałam możliwości Teraz mam nadzieję wszystko odrobić Pozdrawiam
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Witajcie Kochane październikowe mamy:-)
Coś mi się wydaje, że pobiłam rekord w nieobecności Ale sporo się u mnie działo, dwukrotnie zmieniałam pracę, dość długo nie miałam w domu internetu, a w pracy jak to w pracy, wszystko poblokowane; w między czasie dwukrotnie odchowywałam szczeniaki mojej suńki; zostawiłąm sobie jedną sunię, tak więc mam teraz dwa psiaki w domu (też było trochę zajęć z wychowaniem szczeniaka do życia w rodzinie ).
Dopiero będę się zagłębiać w Wasze posty, tylko pobieżnie spojrzałam; zauważyłam że pojawiły się/pojawią siostrzyczki i braciszkowie naszych dzieciaczków:-) Super, zazdroszczę!!
A mój kochany Wiktorek ma się dobrze, jest grzecznym łobuziakiem ;-) Rośnie jak na drożdżach, nie mam specjalnie z nim żadnych problemów (no jeden niewielki, okazało się że ma AZS, ale 2 tygodnie diety, smarowania odpowiednimi robionym kremami i już skóra jak u niemowlaka śliczna). Poza tym dumnie od 1 września tego roku chodzi do przedszkola, odpukać dopiero teraz przytrafiło nam się pierwsze przeziębienie, więc jak sam mówi ma "wolne" i jak za "dawnych"czasów jest u babci na służbie .
Dobra nie zanudzam, lecę czytać co u Was. Buźki:-)
Coś mi się wydaje, że pobiłam rekord w nieobecności Ale sporo się u mnie działo, dwukrotnie zmieniałam pracę, dość długo nie miałam w domu internetu, a w pracy jak to w pracy, wszystko poblokowane; w między czasie dwukrotnie odchowywałam szczeniaki mojej suńki; zostawiłąm sobie jedną sunię, tak więc mam teraz dwa psiaki w domu (też było trochę zajęć z wychowaniem szczeniaka do życia w rodzinie ).
Dopiero będę się zagłębiać w Wasze posty, tylko pobieżnie spojrzałam; zauważyłam że pojawiły się/pojawią siostrzyczki i braciszkowie naszych dzieciaczków:-) Super, zazdroszczę!!
A mój kochany Wiktorek ma się dobrze, jest grzecznym łobuziakiem ;-) Rośnie jak na drożdżach, nie mam specjalnie z nim żadnych problemów (no jeden niewielki, okazało się że ma AZS, ale 2 tygodnie diety, smarowania odpowiednimi robionym kremami i już skóra jak u niemowlaka śliczna). Poza tym dumnie od 1 września tego roku chodzi do przedszkola, odpukać dopiero teraz przytrafiło nam się pierwsze przeziębienie, więc jak sam mówi ma "wolne" i jak za "dawnych"czasów jest u babci na służbie .
Dobra nie zanudzam, lecę czytać co u Was. Buźki:-)
reklama