reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności

Ja też się odmeldowuję:-) właśnie zajechaliśmy nad morze :-):-):-)

reklama
hejo Kochane - spadam na działke w lasy puszczy Noteckiej, będe tam z przerwami do połowy sierpnia. cywilizacji w postaci internetu tam nie mamy, wiec odezwe sie po powrocie. Trzymajcie sie i papapapapja

melduję,że się odmeldowuje :-):-):-)jadę niedaleko na działkę :-) ale za to na całe 2 tygodnie:tak::tak:jade edukowac Młodego nocnikowo;-);-);-)

bawcie sie dobrze:-)grzecznie:tak: i bez chorowania!!!

odmeldowuje sie juz dzisiaj, bo po pracy czeka mnie pakowanie, wiec pewnie nie bede miala czasu na BB. wyjezdzamyu jutro rano do Rabki. wracamy 13.08.

trzymajcie sie :-)

Witajcie Kochane październikowe mamy:-)
Coś mi się wydaje, że pobiłam rekord w nieobecności:sorry: Ale sporo się u mnie działo, dwukrotnie zmieniałam pracę, dość długo nie miałam w domu internetu, a w pracy jak to w pracy, wszystko poblokowane; w między czasie dwukrotnie odchowywałam szczeniaki mojej suńki; zostawiłąm sobie jedną sunię, tak więc mam teraz dwa psiaki w domu (też było trochę zajęć z wychowaniem szczeniaka do życia w rodzinie :) ).
Dopiero będę się zagłębiać w Wasze posty, tylko pobieżnie spojrzałam; zauważyłam że pojawiły się/pojawią siostrzyczki i braciszkowie naszych dzieciaczków:-) Super, zazdroszczę!!
A mój kochany Wiktorek ma się dobrze, jest grzecznym łobuziakiem ;-) Rośnie jak na drożdżach, nie mam specjalnie z nim żadnych problemów (no jeden niewielki, okazało się że ma AZS, ale 2 tygodnie diety, smarowania odpowiednimi robionym kremami i już skóra jak u niemowlaka śliczna). Poza tym dumnie od 1 września tego roku chodzi do przedszkola, odpukać dopiero teraz przytrafiło nam się pierwsze przeziębienie, więc jak sam mówi ma "wolne" i jak za "dawnych"czasów jest u babci na służbie :).
Dobra nie zanudzam, lecę czytać co u Was. Buźki:-)

reklama
Do góry