reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Dzień doberek - no to ja się odmeldowuje - ide sobie do szpitala ciekawe czy mnie nie wywalą skoro nic mi się nie dzieje - no ale mam skierowanie od ordynatora :eek:

reklama
Kochaniusie!!!!! Przepraszem za tak dłuuuuuugą nieobecność, ale Zuzieńka nie daje mi za bardzo posiedzieć przed komputerem!!!!! Jak będę miała możliwość to wszystko nadrobię!!!!! Całuję i pozdrawiam!!!!
Piękne te Wasze Aniołeczki!!!!:-D :-D

I ja się melduję.Ja i Szymuś, urodzony 02.10.2006 (waga 2670 i 48cm) Czytam Was uważnie,a dokładnie nadraiam zaległości-miałam problem z komputerem. Dzieciaczki Wasze są przecudne. W miarę możliwości podeślę mojego Szymusia-Pucka

Hejka i ja sie melduje.Zagladam tu do Was co 2 dzien ale nie mam czasu na pisanie, moja corcia woli aby mama z nia pospacerowala jak nie po domku to na swiezym powietrzu, bo spac to jej sie nie chce w domku :eek: .
Postaram sie w miare mozliwosci wykorzystywac czas i odzywac sie do Was.
pozdrawiam

witajcie, rowniez melduje sie po bardzo dlugiej nieobecności, nie mialam komputera przez jakis czas, ale juz jest wszystko ok,
pozdrawiam

Chcialam tylko napisac,ze zyje.Nie bylo mnie przez dluzszy czas,gdyz mialam w domu ,,szpital".Wszyscy bylismy chorzy,łacznie z Hania,ktora zalapala katar w koncu i jeszcze lekko ja trzyma.Ale najwazniejsze ze plucka sa czyste.W chwili wolnej napisze wiecej.
Pozdrawiam

Kochane mamuśki
Melduję, że nie będzie mnie conajmniej do 18 marca. Jutro zwijamy żagle i przeprowadzamy sie do nowego mieszkania. Internet mają nam podłączyć własnie dopiero 18 marca, ale jak to różnie bywa nigdy nic nie wiadomo.
Będziemy za Wami bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo tęsknić :-(
Trzymajcie się ciepło, dbajcie o Siebie i Swoje maluszki.
Buziaki

reklama
Do góry