reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kochaniusie!!!!! Przepraszem za tak dłuuuuuugą nieobecność, ale Zuzieńka nie daje mi za bardzo posiedzieć przed komputerem!!!!! Jak będę miała możliwość to wszystko nadrobię!!!!! Całuję i pozdrawiam!!!!
Piękne te Wasze Aniołeczki!!!!
Piękne te Wasze Aniołeczki!!!!
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
I ja się melduję.Ja i Szymuś, urodzony 02.10.2006 (waga 2670 i 48cm) Czytam Was uważnie,a dokładnie nadraiam zaległości-miałam problem z komputerem. Dzieciaczki Wasze są przecudne. W miarę możliwości podeślę mojego Szymusia-Pucka
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Hejka i ja sie melduje.Zagladam tu do Was co 2 dzien ale nie mam czasu na pisanie, moja corcia woli aby mama z nia pospacerowala jak nie po domku to na swiezym powietrzu, bo spac to jej sie nie chce w domku .
Postaram sie w miare mozliwosci wykorzystywac czas i odzywac sie do Was.
pozdrawiam
Postaram sie w miare mozliwosci wykorzystywac czas i odzywac sie do Was.
pozdrawiam
Katka
Użyszkodnik ;)
Chcialam tylko napisac,ze zyje.Nie bylo mnie przez dluzszy czas,gdyz mialam w domu ,,szpital".Wszyscy bylismy chorzy,łacznie z Hania,ktora zalapala katar w koncu i jeszcze lekko ja trzyma.Ale najwazniejsze ze plucka sa czyste.W chwili wolnej napisze wiecej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kochane mamuśki
Melduję, że nie będzie mnie conajmniej do 18 marca. Jutro zwijamy żagle i przeprowadzamy sie do nowego mieszkania. Internet mają nam podłączyć własnie dopiero 18 marca, ale jak to różnie bywa nigdy nic nie wiadomo.
Będziemy za Wami bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo tęsknić :-(
Trzymajcie się ciepło, dbajcie o Siebie i Swoje maluszki.
Buziaki
Melduję, że nie będzie mnie conajmniej do 18 marca. Jutro zwijamy żagle i przeprowadzamy sie do nowego mieszkania. Internet mają nam podłączyć własnie dopiero 18 marca, ale jak to różnie bywa nigdy nic nie wiadomo.
Będziemy za Wami bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo tęsknić :-(
Trzymajcie się ciepło, dbajcie o Siebie i Swoje maluszki.
Buziaki
Czarodziejka
Fanka BB :)
Mała Mi - wracaj do nas szybciutko!!!!
trzymaj sie kochana...buziaczki!;-)
trzymaj sie kochana...buziaczki!;-)
reklama