reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

reklama
Ale w tym co mowi Czarodziejka jest duzo prawdy .. podobno jest cos takiego jak blokada przed porodem .. im wiecej o nim myslisz i go wypatrujesz tym bardziej sie blokuje :tak: ...

Okiej dziewczeta ... AKCJA : Co by tu zrobic , aby nie myslec o porodzie ?:laugh2:

propozycje prosze skladac na tym watku :laugh2:;-)

No to kochane u mnie pracki sporo, mialam wymieniane szyby , wiec trzeba odmalowac ramy w oknach,pomyc szyby, pomyc podlogi po tych buciorach.....a na dodatek mam sterte prania do prasowania, plus te ktore wlasnie teraz schnie ....Ktora wskoczy do pomocy, bo mnie sie zdaje ze tylko dzis pomyje podlogi :-(

Paulinko ja tez lece ;-)

Agus no tak , ja tez prasowanie to tylko z musu :laugh2:

Ja wlasnie skonczylam myc jedno okno ( najwieksze :laugh2:) ... wypralam firanki - musza wyschnac i ... zawoze do mamy, bo da mi inne , bo te sa za dlugie i musze je podwijac ... a to praca dla "glupiego" ;-) ... a mezus jak najbardziej powiesi firanki, ale z podgieciem to by juz bylo gorzej :laugh2: ... lepiej chyba nie miec wcale ;-)

Zalatwilam juz dzisiaj Umowe kupna-sprzedazy mojej sukni slubnej .. w koncu udalo mi sie ją sprzedac :tak:

Wczesnym wieczorkiem pewnie podjedziemy odwiedzic rodzinke ( mame) bo ciotka ma przyjechac ... a na wieczor wyporzyczymy sobie jakis filmik ( bo jak zwykle w TV nic nie ma ;-)) .. a o 21 spac :laugh2:

Krotkie streszczenie dnia :laugh2:

ja właśnie skończyłam swoje prasowanko.a ze kolejne własnie schnie,to moge pomuc,bo bardzo to lubie.mmm...jakie to przyjemne patrzeć jak te wszystkie zagniecenia znikają.raj dla oka :]

reklama
PaulinkoAnno - wiesz ze w ciązy kazdy dzień może być inny....owszem mialam kilka dni "kryzysu"...i nie wiem jak bym sobie bez Was poradzila....wczoraj natomiast mialam taki przyplyw sił, że jakbym mogła to bym gory zaczeła przenosic;-) ;-) ;-) ;-)
Dziś ciut energii mniej...ale nie jest źle......:oo2:

Czarodziejka Ty mnie zaskakujesz, jeszce dzien wczesniej deprecha a teraz po odejsciu czopu jakie zdrowe podejscie ;-)

Do góry