reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
:-:)-:)-:)-(Dorka trzymaj sie!!! wiem ze ty jestes ostatnia osoba ktora podniesie glos ale wydaje mi sie ze w tej sytuacji powinnasc walnac piescia w stol!!jestes matka i tobie sie naleza wszystkie informcje o dziecku! to nie lalka ani krolik doswiadczalny! wejdz do gabinetu zamknij drzwi i rzadaj wyjasnien!

zdroweczka dla Oli:tak:

po tej temp 39,5 spadła i było kilka razy 38,3 podali nurofen a po nim wzrosła do 39,5 teraz mamy robic jej chłodniejsza kapiel. Biedna Oli meczy sie i strasznie jęczy:-:)-:)-( biedaczka

Dorka przesłała mi zdjątka Oli i prosiła o pokazanie ich wam:-(

Wiecie co Ja nie wiem czy ta Oliwia to jakaś myszka laboratoryjna. Na co oni czekają przezcież to dziecko tylko się męczy a oni nic nie robią!!!!!!!!!!!!! Normalnie jestem w szoku i już nie wiem jak pocieszać Dorote:-:)-(

Załączniki

• oliwia.jpg
    oliwia.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 58
  • oliwia2.jpg
    oliwia2.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 62
O Boże... Nie no czytam o lekarzach coraz gorsze historie. Nie do pomyślenia, że można tak traktować malutkie cierpiące dziecko a rodziców zostawić bez żadnych informacji!!! Oliwko i Dorotko trzymajcie się!!!

wiesz czarna ja nic nie powiem serce sie karaje i zadne slowa i nie pomoga Oli ani nie ukoja bolu Dorki kiedy patrzy na cierpienie dziecka :-:)-:)-:)-(
poprostu mam nadzieje ze wkoncu w kims obudza sie ludzkie uczucia i sprawi ze dziecko wyzdrowieje bo jak narazie widze olewka totalna!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To samo mówiłam Dorotce ona mi odp. Ze to że oni dają jej kroplówki nawadniające (bo mała nie chce jeść)i dają jej srodki na zbicie gorączki to już jest pomoc:sorry::sorry::sorry:

Aż mnie trzęsie!!!!!!! Zobaczymy co powiedza na wieczornej wizycie. Powiedziałam Dorce że ma walczyć o rozmowe z ordynatorem!!! i najlepiej jakby był też G może on nie da sobie w kasze dmuchać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To samo mówiłam Dorotce ona mi odp. Ze to że oni dają jej kroplówki nawadniające (bo mała nie chce jeść)i dają jej srodki na zbicie gorączki to już jest pomoc:sorry::sorry::sorry:

Aż mnie trzęsie!!!!!!! Zobaczymy co powiedza na wieczornej wizycie. Powiedziałam Dorce że ma walczyć o rozmowe z ordynatorem!!! i najlepiej jakby był też G może on nie da sobie w kasze dmuchać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dokladnie tak moze jak zobacza faceta poczuja respekt ja bym im tam zrobila bure juz ale Dorka nie umie widac bo ona jest za spokojna ale to jej dziecko i nie moga jej tak zbywac!! do diabla no!!! normalnie rozpacz bierze jak czytam i widze teraz Oli jak mozna ! widziec taka biedna istotke i jej cierpienie i nic nie robic co za lekarze no...

Ku....a... co za popieprzony szpital !!!! jak mozna tak traktowac pacjentów!! oni są nienormalni....biedna OLi... na zdjęciach wygląda na wykończoną.... niepoważni są.... rozmowa z ordynatorem powinna być...a jak to nie ma poprzednich wyników?? to gdzie są???? jak to?? zgubiły się?? co za brednie Ci lekarze wygadują!!

reklama
Ja nie wiem czy zgubili czy co, bynajmniej nie mówią wyników Dorotce:no::no::no::no:
Jak na razie brak nowych wieści po wieczornej wizycie jak coś napiszę:tak::tak:

Do góry