gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
szok Nie ma wyników??? Kłują ją i kłują a nic z tego nie wynika, biedna Oli... Wracaj nam jak najszybciej do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie tak moze jak zobacza faceta poczuja respekt ja bym im tam zrobila bure juz ale Dorka nie umie widac bo ona jest za spokojna ale to jej dziecko i nie moga jej tak zbywac!! do diabla no!!! normalnie rozpacz bierze jak czytam i widze teraz Oli jak mozna ! widziec taka biedna istotke i jej cierpienie i nic nie robic co za lekarze no...To samo mówiłam Dorotce ona mi odp. Ze to że oni dają jej kroplówki nawadniające (bo mała nie chce jeść)i dają jej srodki na zbicie gorączki to już jest pomoc
Aż mnie trzęsie!!!!!!! Zobaczymy co powiedza na wieczornej wizycie. Powiedziałam Dorce że ma walczyć o rozmowe z ordynatorem!!! i najlepiej jakby był też G może on nie da sobie w kasze dmuchać