reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

poranne wiesci 9:20
hej Oliwka teraz tem nie ma. Widac ze juz inne dziecko. Kupek kilka w nocy było. Ostatnia rano o 6 i wtedy miała 38,8 ale juz jest zbita. teraz czekamy na lekarza
czekam co napisze po wizycie;-)

reklama
Była wizyta. Lekarka mao komunikatywna nic konkretnego nie powiedziała. Wyników jeszcze nie ma. Jak zapytałam co jest odp ze NO BIEGUNKA ale to to i ja wiem. I nic wiecej nie powiedziła. Mała dostanie jeszcze jakis probiotyk i jak nie bedzie dzis kup to jutro do domu powinnysmy wyjsc ale Oli jak wypiła o 6 to nic do teraz nie chciała jesc. Wypiła włąsnie 30 ml mleka i wsio poleciało z niej. nie miała goraczki a teraz ma 38,3 mnie dzis brak cierpliwosci
najswieższe wiadomosci

Hmm a mnie sie postawa tej Pani doktor nie podoba:no:jak mozna tak potraktowac matke ! kuzwa ja bym tej babie nagadala no! i jutro do domu??ok fajnie tylko jakos poprawy nie ma nadal ma biegunke i brak apetytu nie rozumiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dorka trzymajcie sie zOli

Wiesci od Doroty

Oli znowma temp. 39.5 tamtych wynikow nie ma, wzieli nowe probki do badania krew i kal. Podlaczyli mala do kroplowki na 10 h. Lezy nieprzytomna i jeczy ;(

Jak nie ma tamtych wyników?? To gdzie są?? W takich sytuacjach powinny byc raz dwa wyniki, a oni drugi raz pobieraja?? Co za masakra!!

Trzymajcie sie dziewczyny, mam nadzieje ze trafi do was jakis lekarz z powołania, bo ta doktor to jakas dziwna...

Biedna Oli :-(

Boże kochany co z tym dzieciątkiem się dzieje:-:)-(
A ja bym takiej doktorce do dupy nakopala chyba, co za porąbana służba zdrowia:no:

reklama
Czesc Dziewczyny!
Boże ak sie zmartwiłam czytając o Oliwce. Bardzo mi jej szkoda, miałam przez to wzoraj smutny dzien, dzis rano ucieszyłam sie ze wszystko wraca do normy...a tu znow sie cos zlego dzieje. Boże miej w opiece to słodkie maleństwo!
Jest na zdjeciu tak bardzopodobna do mojej Natalki.
Nech ci dziwni lekarze wreszcie postawia jakas diagnoze. Ja jestem panikara tak ze na miejscu Doroty to bym chyba wyszła juz z siebie i z lekarzami juz bym miała na pieńku chyba.
Modlę sie za Was.

Do góry