reklama
Dorotko trzymaj się mocno! Mam nadzieję że nie jest to nic poważnego! Zdrówka dla małej
Agamir no to nie za wesoło. Jak jedno się sypie to zaraz po kolei co innego.
Zdrówka dla Maksia, cierpliweości dla Antosia
Agamir no to nie za wesoło. Jak jedno się sypie to zaraz po kolei co innego.
Zdrówka dla Maksia, cierpliweości dla Antosia
CZesc dziewczny.Pozdrawiam
DORTKA i OLI TRZYMAJCIE SIE DZIELNIE> ZDROWKA DLA JEDNEJ I DRUGIEJ.
Ja tylko na chwilke. Maksymilian ma wirosowe zapalenie oczu leje mu sie zielonka ropka z oczu dostał antybiotyk jesli do jutra nie przejdzie mamy skierowanie do szpitala do Instytutu Matki i Dziecka . Płącze cały czas bo nie moze otworzyc oczka swedzi go i boli. Antos tez marudnu i niestey dalej mama mama i chodzi mi koło nogi. ze mna tez niezbyt bo 2 rog maicyc sie nie obkurcza i dostaje krwotoków jestem blada jak sciana . Jesli krwotoki nie przejda po 56 dniach czeka mnie operacja macicy . Spie po 2-3 godziny ale cóz mam to na włąsne zyczenie i kocham te moje szkraby choc marze o jednej nocy przespanej
Agamir ehh zdroweczka dla Ciebie i dzieciaczkow
Dorka jestesmy z wami i trzymamy kciuki!
mirabelka73
Październikowe mamy'08
agamir zdróweczka dla Was
o matko Aga trzymaj się oby malutkiemu antybiotyk pomógł, obyś Ty wróciła do pełni zdrowia. Trzymaj się kochanaCZesc dziewczny.Pozdrawiam
DORTKA i OLI TRZYMAJCIE SIE DZIELNIE> ZDROWKA DLA JEDNEJ I DRUGIEJ.
Ja tylko na chwilke. Maksymilian ma wirosowe zapalenie oczu leje mu sie zielonka ropka z oczu dostał antybiotyk jesli do jutra nie przejdzie mamy skierowanie do szpitala do Instytutu Matki i Dziecka . Płącze cały czas bo nie moze otworzyc oczka swedzi go i boli. Antos tez marudnu i niestey dalej mama mama i chodzi mi koło nogi. ze mna tez niezbyt bo 2 rog maicyc sie nie obkurcza i dostaje krwotoków jestem blada jak sciana . Jesli krwotoki nie przejda po 56 dniach czeka mnie operacja macicy . Spie po 2-3 godziny ale cóz mam to na włąsne zyczenie i kocham te moje szkraby choc marze o jednej nocy przespanej
A wiec tak Ja jestem w stałym kontakcie z Dorotka; przytocze wam sms-y od niej.
Dorotka wróciła do szpitala do małej. W czasie jej nie obecnosci mała znów zrobiła kupki wodniste i dostala kroplówke bo od rana wypiła tylko 250 ml herbatki i poskubała trochę chałki jak trzymała sama i nic więcej nie jadła.
Poprosiłam ja o jakieś informacje co z badaniami co z podejrzeniami i tak:
Pobrali kał i mocz wyniki jutro. Narazie dostaje kroplówke na uzupełnienie i wzmocnienie oraz na zbicie goraczki nic wiecej, bo nie wiedza co jest (moze i dobrze) Podejrzenie to OSTRE ZAPALENIE ŻOŁĄDKOWO JELITOWE.
i Ostatni sms
Oli własnie zrobiła kupke sama krew(( ale nie było tego bardzo dużo. I jak miała temp 37,2 tak zaraz skoczyło 37,7 ale wypiła 100 ml mleka i 70 herbatki
jak coś bede wiedział wiecej dam znac;-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Bardzo mocno trzymam kciuki za Oli!!!!!!!!
Agamir, u Ciebie też nie różowo:-(
Agamir, u Ciebie też nie różowo:-(
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
To przykre co się dzieje z Oliwcią - Dorotko dużo sił dla Ciebie i pamiętamy tu wszystkie o Was.
Cieplusio przytulam kochana.
Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy.
Agamir zdróweczka dla Was.
Cieplusio przytulam kochana.
Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy.
Agamir zdróweczka dla Was.