reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

Dziękuję dziewczynki:tak:

Dorota mam nadzieję że będzie już tylko lepiej:tak::tak:

Agamir oj ciężko Ci napewno, ale dzielna Mamusia jesteś, zdrówka dla Maluszka.

reklama
Dorotko trzymaj się mocno! Mam nadzieję że nie jest to nic poważnego! Zdrówka dla małej:tak:

Agamir no to nie za wesoło. Jak jedno się sypie to zaraz po kolei co innego.
Zdrówka dla Maksia, cierpliweości dla Antosia:tak:

CZesc dziewczny.Pozdrawiam

DORTKA i OLI TRZYMAJCIE SIE DZIELNIE> ZDROWKA DLA JEDNEJ I DRUGIEJ.

Ja tylko na chwilke. Maksymilian ma wirosowe zapalenie oczu leje mu sie zielonka ropka z oczu dostał antybiotyk jesli do jutra nie przejdzie mamy skierowanie do szpitala do Instytutu Matki i Dziecka . Płącze cały czas bo nie moze otworzyc oczka swedzi go i boli. Antos tez marudnu i niestey dalej mama mama i chodzi mi koło nogi. ze mna tez niezbyt bo 2 rog maicyc sie nie obkurcza i dostaje krwotoków jestem blada jak sciana . Jesli krwotoki nie przejda po 56 dniach czeka mnie operacja macicy . Spie po 2-3 godziny ale cóz mam to na włąsne zyczenie i kocham te moje szkraby choc marze o jednej nocy przespanej

Agamir ehh zdroweczka dla Ciebie i dzieciaczkow :)
Dorka jestesmy z wami i trzymamy kciuki!

CZesc dziewczny.Pozdrawiam

DORTKA i OLI TRZYMAJCIE SIE DZIELNIE> ZDROWKA DLA JEDNEJ I DRUGIEJ.

Ja tylko na chwilke. Maksymilian ma wirosowe zapalenie oczu leje mu sie zielonka ropka z oczu dostał antybiotyk jesli do jutra nie przejdzie mamy skierowanie do szpitala do Instytutu Matki i Dziecka . Płącze cały czas bo nie moze otworzyc oczka swedzi go i boli. Antos tez marudnu i niestey dalej mama mama i chodzi mi koło nogi. ze mna tez niezbyt bo 2 rog maicyc sie nie obkurcza i dostaje krwotoków jestem blada jak sciana . Jesli krwotoki nie przejda po 56 dniach czeka mnie operacja macicy . Spie po 2-3 godziny ale cóz mam to na włąsne zyczenie i kocham te moje szkraby choc marze o jednej nocy przespanej
o matko Aga trzymaj się oby malutkiemu antybiotyk pomógł, obyś Ty wróciła do pełni zdrowia. Trzymaj się kochana

A wiec tak Ja jestem w stałym kontakcie z Dorotka; przytocze wam sms-y od niej.
Dorotka wróciła do szpitala do małej. W czasie jej nie obecnosci mała znów zrobiła kupki wodniste:( i dostala kroplówke bo od rana wypiła tylko 250 ml herbatki i poskubała trochę chałki jak trzymała sama i nic więcej nie jadła.

Poprosiłam ja o jakieś informacje co z badaniami co z podejrzeniami i tak:
Pobrali kał i mocz wyniki jutro. Narazie dostaje kroplówke na uzupełnienie i wzmocnienie oraz na zbicie goraczki nic wiecej, bo nie wiedza co jest (moze i dobrze) Podejrzenie to OSTRE ZAPALENIE ŻOŁĄDKOWO JELITOWE.

i Ostatni sms
Oli własnie zrobiła kupke sama krew:((( ale nie było tego bardzo dużo. I jak miała temp 37,2 tak zaraz skoczyło 37,7 ale wypiła 100 ml mleka i 70 herbatki

jak coś bede wiedział wiecej dam znac;-)

reklama
To przykre co się dzieje z Oliwcią - Dorotko dużo sił dla Ciebie i pamiętamy tu wszystkie o Was.
Cieplusio przytulam kochana.

Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy.

Agamir zdróweczka dla Was.

Do góry