reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Czarna dziekuje za przekazanie wiesci Kochana jestes :-)

Dziewczyny dziekuje kazdej z osobna za wsparcie To jest takie pocieszajace
Dziekuje wam bardzo za kazde slowo otuchy tutaj I za kazdy sms i ze jestescie z nami myslami :-)

Z Oliwka jest teraz G
U niej z goraczka lepiej Bylo 40 pozniej 39 pozniej 38,4 nastepnie 37,6 a ostatnio 37,2 Wiec spada I mam nadzieje ze nie wzrosnie :-)
Ale niestety kupki to co wypije to zaraz z niej leci I sa jeszcze slady Krwi :-(

Dostala kroplowke bo byla odwodniona Pobrali ten kal do badania i mocz Wiec o wynikach dowiem sie jutro Mam nadzieje ze to nic powazanego I ze goraczka nie wroci

Bede pisala do Czarnej Jesli Ona pozwoli :-)

Jeszcze raz dzieki dziewczyny

reklama
CZesc dziewczny.Pozdrawiam

DORTKA i OLI TRZYMAJCIE SIE DZIELNIE> ZDROWKA DLA JEDNEJ I DRUGIEJ.

Ja tylko na chwilke. Maksymilian ma wirosowe zapalenie oczu leje mu sie zielonka ropka z oczu dostał antybiotyk jesli do jutra nie przejdzie mamy skierowanie do szpitala do Instytutu Matki i Dziecka . Płącze cały czas bo nie moze otworzyc oczka swedzi go i boli. Antos tez marudnu i niestey dalej mama mama i chodzi mi koło nogi. ze mna tez niezbyt bo 2 rog maicyc sie nie obkurcza i dostaje krwotoków jestem blada jak sciana . Jesli krwotoki nie przejda po 56 dniach czeka mnie operacja macicy . Spie po 2-3 godziny ale cóz mam to na włąsne zyczenie i kocham te moje szkraby choc marze o jednej nocy przespanej

Do góry